Intronatt – hva er det egentlig?

Foto: Brage Fæhn Bakke

Intronatt er et begrep som ikke er veldig kjent utenfor UKA, og kanskje også ukjent for de som er med i UKA. Om man skal forklare det på best mulig måte, er å dele opp selve ordet det første steget.

Publisert:  24.04.2021
Tekst:  Thyra Løvbugt

Intro: Grafikken har siden styret ble tatt opp, jobbet med og sett på hvordan grafisk profil skal se ut. Under Intronatt skal det vises frem en video hvor grafisk profil, også kjent som GP, introduseres. Her vises fargene, grafiske element, hvilken typeface som brukes og hvordan tekster skal se ut, i tillegg til flere mockups av festivalmagasinet, UKA.no og arrangementslipp. Under intronatt i år kommer det også til å bli sluppet to arrangementer, som har grafisk profils utforming. Grafisk profil er i år preget av det menneskelige, noe vi kaller human touch. Dette vises i fargene, som er spreke og livlige, og gir et eget liv til overflatene de blir brukt på. De grafiske elementene har noe av sin fortid i gamle sanghefter fra tidligere UKEr, og fargerike hender som snor seg rundt i diverse bevegelser.

Natt: Alt dette vises frem på kvelden, eller natta til den 24. april. På grunn av restriksjoner blir Intronatt i år ikke slik det har vært tidligere, og selve natta har også blitt utsatt med en ukes tid. Dette betyr ikke at Intronatt blir noe mindre bra! Grafikkstyret har med god hjelp fra Brage Fæhn Bakke og Ingrid Blix Dyrseth laget en video ut av en annen verden, bokstavelig talt. Intronatt er og en markering på at det kun er et halvt år igjen til UKA endelig sparkes i gang!

Under årets Intronatt ble det òg sluppet to arrangementer, som ble vist frem med grafisk profil og funky rytme i bakgrunnen. Disse arrangementene er konsert med Musti og stand up-galla med Lars Berrum, Ahmed Mamow, Lisa Tønne og Christian Mikkelsen! Dette blir to kvelder i Storsalen du aldri vil glemme, billettene legges ut den 26. april kl. 12.00!

Intronatt i seg selv markerer at det bare er seks måneder til UKA starter og byen males rød, og det er bare å glede seg! Det er noe som varmer seg inni oss når vi tenker på at norges største kulturfestival bare er et halvt år unna. Hold ut alle sammen, UKA skjer!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer