STUNT tar UKA til nye høyder

Med under to måneder igjen til startskuddet for Norges største kulturfestival bestemte STUNT seg for å ta markedsføringen til nye høyder.

Publisert:  06.08.2023

STUNT er en energirik gjeng i UKA. Deres oppgave handler om å spre UKEfølelsen og markedsføre festivalen på en kreativ og nytenkende måte. Nå nylig hoppet gjengen i fallskjerm for å spre UKEgleden også utenfor Trondheim.

STUNT tar den vibrerende UKEenergien og forsøker å videreføre den til alle rundt seg. Hensikten er å skape både engasjement og glede, og på den måten få alle til å føle hvordan UKA kommer til å bli i oktober. Gjengen har gjort alt fra å isbade tidlig i januar til å blåse flammer. “Jeg føler det er litt som at man selv begynner å le hvis du ser noen som har en god lattekrampe,” sier Amanda Johanne Thunes Truyen.

“STUNTerne er utrolig viktig for UKA. For veldig mange er STUNT selve symbolet på festivalen. Måten STUNTerne STUNTer på symboliserer de tre verdiene til UKA: varm, modig og gøy,” sier Marius Baggerød, markedsføringssjef i UKA.

Verdien varm kommer frem ved at STUNTerne er opptatt av å inkludere alle innenfor og utenfor UKA. STUNTegeneral Tora Karoliussen har skapt et initiativ som heter “STUNT inviterer” som handler om å samle UKEfunker til ulike sosiale arrangementer. STUNThar også hatt et fokus på å ta av hettene for å fremme smilet til studenter når de er ute og spreller, da arbeidsuniformen i utgangspunktet er en rød kondomdrakt. “Dette initiativet hyller jeg”, fortsetter Baggerød.

Å være en STUNTer krever mye mot. Man er nødt til å by på seg selv og bevege seg ut av komfortsonen, noe enkelte i gjengen nylig har fått kjenne ekstra godt på kroppen. Ikledd den lett gjenkjennbare, røde kondomdressen og med en fallskjerm på ryggen kastet de seg i fritt fall ut fra et fly. Fallskjermhoppingen føyer seg inn i rekken over hva STUNTerneer villig til å gjøre for å skaffe mest mulig oppmerksomhet rundt UKA som merkevare, men også fremme de ulike arrangementene som skal skje. Verdien av å ha en gjeng som STUNT, som bidrar med kreativ markedsføring som skiller seg ut i mengden av annen markedsføring, er stor. Til høsten kan du blant annet se STUNTernepå Trondheim Maraton, Toppidrettsveka, og når du handler på IKEA.

STUNT har et stort fokus på samhold, og gjengen har et felles mål om å spre UKAs visjon gjennom STUNTing. “Det er utrolig kult å få være del av den utøvende markedsføringen. Rett og slett få lov til å vise frem det harde arbeidet som ligger bak UKA, og gi et fjes på hvem UKA er (når masken er av)”, forteller Sasha Landell-Mills.

“Det å ha et verv som STUNTer er definisjonen på gøy! Alt handler rett og slett om å ha det gøy. Jo mer gøy STUNTerne har det, jo mer verdi gir det til UKA”, avslutter Baggerød.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer