Revyplakatkonkurransen for UKA-19
Foto: Grafikken

Vil du være med å bidra til UKA-19? Nå har du muligheten. Hver UKE har en plakat og nå er det tid for Revyplakatkonkurransen for UKA-19!

Publisert:  14.06.2019

Dette er en mulighet til å skrive deg selv inn i mer enn 100 år med UKEhistorie og få den spesielle æren av å bli anerkjent som designeren bak revyplakaten til UKAs revy nr. 50.

Verdigrunnlaget til årets festival er nysgjerrighet, lekenhet og tilstedeværelsen i livets magiske øyeblikk. Årets UKEplakat skal illustrere nettopp dette ved å belyse viktigheten av å tulle, le og ha det gøy. Vi i UKA-19 ønsker oss en plakat med mye farger og moro, og vi oppfordrer deg til å ta utfordringen!

Årets festival har valgt “Skabaré” som dekknavn, et ypperlig navn til flotte forslag.

Send inn ditt bidrag til revyplakatkonkurransen@uka.no innen 1.septemeber klokken 23.59, og få muligheten til å skrive deg inn i historien som plakatdesigner for UKA-19!

Tradisjonen med en åpen revyplakatkonkurranse hvor alle kan delta, blir arrangert hvert UKEår og er en stolt UKEtradisjon. Tidligere vinnere og deltakere er alt fra studenter og UKEfunksjonærer til profesjonelle kunstnere.

UKEnavnet er - som tradisjonen krever - hemmelig fram til 3.oktober og vil av denne grunn legges til på plakaten etter at vinneren er valgt. Vinner vil bli plukket av en jury bestående av blant andre kultursjef, revysjef og Art Director i UKA.

Denne konkurransen er en flott tradisjon som gir unge kunstnere og grafiske designere i Trondheim muligheten til å få satt sitt preg på UKA.

Plakaten vil selges på Samfundet og i UKEbutikken under hele UKA!

Alle bidrag som sendes inn eies av UKA-19 og festivalen kan i samråd med kunstner gjøre endringer, trekke fra eller legge til elementer på UKEplakaten. (Herunder blant annet legge inn UKEnavnet).

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer