Nå kan du bruke ditt eget kort i Dødens dal!
Foto: foto.samfundet.no

Det er med glede vi kan annonsere at UKA-19 setter publikumsopplevelsen øverst og går for Trondheimsbaserte Hoopla som betalingsløsning for UKA-19, til fordel for Cashless. Det betyr at besøkende vil kunne gjøre all handel med eget bankkort.

Publisert:  05.09.2019

I år vil du ikke lenger trenge å betale 50kr før du gjør ditt første kjøp på festivalområdet, en av flere fordeler ved Hoopla. Det vil også bli frigjort areal på området når det nå ikke lenger er behov for et eget påfyllingstelt. Dette arealet vil benyttes til omplassering av mattelt og åpner for en helt ny og forbedret logistikk rundt mat- og drikkeserveringen. Dette vil videre gi bedre køavvikling og publikumsflyt.

UKEsjef Julian Mæhlen er fornøyd med å innfri på valgløftet:

Jesus kastet pengevekslerne ut av tempelet. Velkommen til 2019; her er det mulig å betale med bankkort.

Det er kanskje vanskelig å tro det, men det krever masse arbeid å muliggjøre kortbetaling på et festivalområde. Under UKEsjef-valget ga jeg et løfte om at det var noe vi skulle få til, og de frivillige har levert i gull.

Min svoger var Kassesjef i kontantenes dager. Da måtte frivillige samle søppelsekker med flere hundre tusen i cash, og sykle det ned til Samfundet. Kanskje morsomt, men ikke alltid så trygghetsskapende. UKA har alltid måttet fornye seg, og vi synes det er gøy. Jeg håper folk gleder seg til å oppleve UKA i nye klær, fordi det skjer mye nytt i år.

Løsningen åpner også for kontaktløs betaling, eller tapping, og vil gi en sømløs publikumsopplevelse. Nytt av 1. april i år er at man nå kan betale opp til 400 kr kun ved å legge kortet på terminalen, en fordel når du skal handle for hele gjengen.

Ekstra gledelig er det at Hoopla er en Trondheimsbasert tjeneste startet av de tidligere NTNU-studentene Knut Hellik Kvale og Eirik Smedsrud. Hoopla startet som et billettsystem, men har de siste årene utvidet til å også bli en skybasert kasseløsning med brukervennlighet i fokus. UKA er stolte over å få være med på utviklingen!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer