Bør jeg kjøpe inngangsbillett på Samfundet?
Foto: foto.samfundet.no

Svaret er ja. Men hvorfor? Her er fem gode grunner til å tilbringe kvelden på Huset!

Publisert:  24.10.2019

  • Det var ikke bare UKA som åpnet den 3. oktober, men også Samfundets nye spillbule. Nye Strossa kan by på alt ifra billiard til shuffleboard og gode drinker!

  • UKA har mange artister, men visste du at en del av dem spiller helt gratis? På Klubben spiller UKAs artist, konsertkonseptet der tre utvalgte og lovende artister spiller to gratiskonserter hver. Det eneste du trenger for å komme er inngang på huset!

    Knauskonsertene er mange vandt med, men under UKA er det flere enn vanlig. Knauskoret, Pirum Old Boys og Strindens er noen av de du kan få med deg, i tillegg til de vanlige Knauskonsertene med de hippeste artistene.

  • Er du gira på å se mer revy? Da kan UKA anbefale deg revycafé! Her vil forfatterne av UKErevyen fremføre noen av sketsjene som ble utarbeidet, men som kanskje ikke burde bli fremført på en revyscene. På Revycafè har du mulighet til å bli med forfatterkollegiet dypt ned i bunken av refuserte numre til UKErevyen! Møt opp på Selskapssiden!

  • Opplev stemningen på Huset. Enten det er over en drink på Selskapssiden, eller opplevelsen av Monte Carlo. Kanskje et bilde i fotoboksen på Edgar kunne vært noe?

    Mulighetene er mange, ta turen til Samfundet under UKA!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer