UKEstyret-21

Foto: foto.samfundet.no

UKEstyret har blitt fulltallig. Nå gleder denne gjengen seg til å starte arbeidet for å skape en fantastisk studentfestival.

Publisert:  22.03.2020
Tekst:  Max Meinich

Adminsjef

alt text

Guro Prestegårdshus er blitt Adminsjef. I løpet av sine 24 år har hun drevet med mye forskjellig gjennom sine frivillige verv. Du har kanskje fått servert drinker av henne på Selskapssiden i UKA-17 eller fått hjelp av henne til å printe bilder fra fotoboksen i Edgar i -19. I Aarhønen, linjeforeningen til Bygg- og miljøteknikk hvor hun nå går 3.året, har hun skrevet tekster om stort og smått, deltatt på åtte immball i styrebånd og vært quizmaster på kjellern på Moholt. Hun brenner for å gi alle frivillige muligheten til å gjøre en forskjell for studenter i vår kjære studentby. Som Adminsjef får hun nå muligheten til å realisere drømmen om å skape et godt, lærerikt og trygt miljø for alle frivillige i UKA.

Arenasjef

alt text

Adrian A. Padget (engelsk uttale på slutten der, ja) er ny Arenasjef. Han er 22 år gammel fra Skien og studerer Kommunikasjonsteknologi i 3. klasse. Adrian begynte som lystekniker for Regi på Samfundet og UKA i 2017. Senere samme år ble han lysmester på huset og hadde ansvaret for at det lystekniske på store konserter og arrangementer gikk som det skulle. Slutten på vervet ble markert ved å utforme lyset på revyen under UKA-19, som en del av lyslaget. Lidenskapen for å glede andre mennesker gjennom sitt arbeid som frivillig har bare blitt større, og nå får han være med på å sette sitt preg på de største arrangementene under Norges største kulturfestival gjennom vervet som Arenasjef.

Driftssjef

alt text

Annika Vigsnæs Taule er UKA-21 sin Driftssjef. Hun er 21 år gammel fra Oslo og går andre året på Industriell økonomi. Første året hennes i Trondheim studerte hun Industriell kjemi og bioteknologi. Gjennom hennes tre år i byen har hun vært aktiv i studentfrivilligheten både gjennom UKA og linjeforeningen til kjemi. Hennes reise i UKA startet i -17 der hun serverte selskapsmiddager og drikke til gjester på Edgar. Videre ble hun Selskapssjef i UKA-19, hvor hun i høyt tempo holdt styr på alle gjester og frivillige antrukket i galla og samband. Som driftssjef ønsker Annika å gjøre UKA til en felles arena for alle studenter, tidligere studenter og Trondheims befolkning. Hun ønsker å gi de besøkende en ekstraordinær, serviceinnstilt og trygg festivalopplevelse der de kan skape gode minner som blir husket for alltid!

Kultursjef

alt text

UKA-21 sin kultursjef heter Live Wermundsen Mork, hun er en 23åring som er litt for glad i det runde røde huset nedenfor Gløshaugen. Siden høsten 2016 har hun tilbrakt 50 % av tiden sin på Samfundet og de resterende 50% fordelt på leilighet og skole . På Samfundet har hun vært aktiv som lydtekniker og har dermed vært med på UKA-17 og -19 og ISFiT-17 og -19. Når hun ikke er frivillig på Samfundet studerer hun IKT og produksjonsledelse på fjerde året. Nå er hun klar for å jobbe for et knakende bra kulturtilbud for hele Trondheim og Norge.

PR-sjef

alt text

Maren Mood er PR-sjef i UKA-21. I løpet av sine, snart, fire år på Gløshaugen har hun kommet seg til 3,5. klasse på Bygg- og miljøteknikk. I UKA-19 var hun i Markedsføringen. Med hovedansvar for UKEtoget og de DNT-inspirerte steinene langs UKEstien vokste engasjementet for denne organisasjonen. Tidligere har Maren viet sin tid til Aarhønen, linjeforeningen til Bygg- og miljøteknikk, der hun har sittet som leder, nestleder, samt engasjert seg i annet stort og smått. Engasjementet hennes er godt forankret i Trondheims studentfrivillighet, og hun ønsker å gjøre UKA til den selvsagte møteplassen for alle studenter i byen. Med lovord om tidenes UKEtog til UKA-21 håper hun at flere lar seg rive med, og blir med på moroa!

Økonomisjef

alt text

Guro Larsen er UKAs nye økonomisjef. Hun studerer på 2. året industriell økonomi, og er 22 år gammel. I UKA-19 var hun Økonomiansvarlig i Selskap. Da hun ikke jobbet med økonomien til selskapsmiddagene, var hun under UKA å se i galla og samband rundt om på Huset. Guro har vokst opp i Trondheim, og har en kjærlighet for studentfrivilligheten i byen. Som medlem av UKEstyret ønsker hun å legge til rette for at frivilligheten skal blomstre i all sin prakt. Økonomisjefen ønsker at UKA skal være et sted for å bli kjent, utfordres, lære, og ikke minst for å ha det gøy. UKA-21 skal være en del av alles studietid og noe alle studenter kan mimre tilbake til i lang tid.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer