KAMELEN + EMIR

DATO: 15.10.2019

TID: 22.30

STED Storsalen

PRIS:  fra 230,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Den 15. oktober står Kamelen og EMIR sammen på scenen i Storsalen for en kveld som kommer til å bli en solid demonstrasjon av hva norsk hip/hop kan by på i 2019.

Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som Kamelen aka Slim Kamel, ble kjent over natten da han i 2015 rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si Ingenting». Kamelens debutalbum «Ambivalent» kom ut 27. november 2017 med 11 låter om et liv i kaos preget av av store kriminelle ambisjoner og sosiale avvik, og i 2018 slapp han EP’en «Lyca» med fire låter. Kamelen har for lengst etablert seg som en undergrunnsfavoritt og har blitt en viktig musikalsk stemme for en ofte stille og underrepresentert gruppe i det norske samfunnet.

Emir Hvidsten Hindic er den ene halvdelen av rapgruppen Sushi x Kobe. Etter mye suksess med gruppen tar Onge $ushi Mane steget videre som soloartisten EMIR. Med en svært kreativ oppvekst i bakhånd, hvor han blant annet er trent i klassisk cello, har EMIR et spesielt gehør for musikk og kreativ utfoldelse. Sjangermessig beveger EMIR seg mellom hip/hop, pop og RnB, men han henter også inspirasjon fra tidligere ravekultur.

Den 15. oktober står de begge på scenen i Storsalen under UKA.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer