Tusvik

TUSVIK & TØNNE

DATO: 23.10.2019

TID: 21.30

STED Storsalen

PRIS:  fra 190,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Elsket, hatet og omdiskutert. Duoen Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har siden 2012 engasjert, provosert og skapt solid underholdning med podcasten Tusvik & Tønne. Nå kommer de til Storsalen på Studentersamfundet i Trondhjem under UKA-19.

Elsket, hatet og omdiskutert. Duoen Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har siden 2012 engasjert, provosert og skapt solid underholdning med podcasten Tusvik & Tønne. Er det noe disse damene kan er det å skape diskusjon, rom for refleksjon og ikke minst latter! Siden podcasten ble lansert i 2012 har den gradvis vokst i popularitet og den er i dag en av Norges mest nedlastede podcaster med flere hundre tusen nedlastinger i uka. Gjennom podcasten diskuterer Tusvik & Tønne alt fra hverdagsproblematikk som omfatter kontorånde til politikk, feminisme og deilig vås. Duoen har også reist rundt i Norge med flere ulike sceneshow.

Etter å ha turnert med sceneshowet “Tusvik&Tønne skammer seg” høsten 2015 mottok duoen publikumsprisen under Komiprisen samme år. Med showet “Tusvik&Tønne på oppdragelsesreise” i 2017 mottok de igjen gode anmeldelser hvor det ble presisert at de fikk publikum til å le og gråte. Det er tydelig at disse damene har klart å treffe mange med sine diskusjoner om ulike hverdagslige dilemmaer som omfatter små og store utfordringer. Duoen har tidligere gjestet Trondheim flere ganger. Dette blir deres første møte med UKEpublikumet når de tar med seg livepodcasten sin og gjester storsalen i oktober.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer