FRI FLYT FILM TOUR

DATO: 09.10.2019

TID: 20.30

STED Storsalen

PRIS:  TBA

ALDERSGRENSE: 18 år


Klarer du ikke vente på vinteren? Forkort ventetiden med Fri Flyt Film Tour!

Skisesongen nærmer seg med stormskritt, og i tradisjon tro ruller Fri Flyt Film Tour i gang for å markere at vinteren nærmer seg. Den årlige turneen serverer vintersportsglade nordmenn det ypperste av pudderinspirasjon. Vi inviterer deg til en kveld fylt med bunnløse svinger og luftig akrobatikk fra verdens beste skikjørere. I tillegg vil vi holde spennende konkurranser og giveaways fra scenen.

Filmprogram:

HOVEDFILM: TGR - WINTERLAND Hovedfilmen på årets FilmTour har vært innom blant annet Lofoten, og store skiprofiler som Sage Cattabriga-Alosa, Ian McIntosh og Christina Lusti er representert her. Filmen feirer utøvernes forhold til skikjøringen og snowboardingens røtter, og viser det eventyrlige og den autentiske gleden som er knyttet til disse sportene. Ved å utforske historie, steder og mennesker i skiverdenen, ønsker filmskaperne å vise hvor nært bånd utøverne har til de som tråkket opp veien for dem.

Trailer: Her

KORTFILM 1: Lisen Strøm, Marit Rolvsjord og Ida Gunleiksrud: BERGTATT Filmen Bergtatt tar deg med på 9 minutter av skieventyrene til skitrioen; Marit, Lisen og Ida. Alle tre har kjørt ski lenger enn de selv kan huske og har i senere år hevdet seg i frikjøringskonkurranser både i Norge og Europa. Vinteren 2019, satte trioen av to hele måneder til å kjøre på ski sammen og fange opp disse øyeblikkene på film. En kontrastfylt vinter, med varmerekorder og dramatikk i fjellet førte til at både tålmodigheten og psyken ble satt på prøve. Med fjella i Sogndal og Romsdalen som kulisser, kan vi garantere rå skikjøring i storslagne omgivelser.

Trailer: Her

KORTFILM 2: FFTV (FRI FLYT): FRIKJØRER Det finnes ikke skikkelige skibomser i Norge lenger. Drømmen om å tilbringe vintrene blant hvitkledde fjell lever fortsatt hos mange. For Stinius Skjøtskift, Marte Tveten og Øystein Aasheim handler det dessuten om å bli best mulig på ski. Veien er lang og konkurransen er knallhard når man sammenliknes med verdenseliten. Marte har fått et ben innenfor. Med plass på Freeride World Qualifier (FWQ) øyner hun muligheten for en dag å få være med på Freeride World Tour (FWT) og konkurrere på øverste nivå. Skjøtskift er i samme situasjon, men møter på utfordringer og mye stang ut i sine deltakelser selv om talentet hans burde kunne gi bedre resultater. Skikompisen Øystein har allerede bevist seg som best Norgescupen og går med hemmelige tanker om å satse mot verdenseliten han også. Det blir raskt forandring i planene når 24-åringen blir rammet av hjertestans og reddet av sine nærmeste venner. Kortfilmen Frikjører er en forsmak på serien med samme navn som sendes på friflyt.no i høst.

Billettsalget starter 2. september.

Dørene åpner 20.30, showet starter 21.00

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer