ÅPNINGSSHOW I CIRKUS

DATO: 03.10.2019

TID: 19.00

STED Cirkus

PRIS:  fra 200,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Åpningen av Cirkus, UKAs nye telt, må selvfølgelig markeres og i den forbindelse kan du vente deg et helt uforglemmelig åpningsshow! Her blir det utrolige opptredener i fleng og noen av de utvalgte er:

Strindens:
Strindens Promenade Orchester fra Studentersamfundet i Trondhjem er et studentorkester som spiller musikk i nær sagt alle sjangere og til mange ulike anledninger. De sparker i gang kvelden med skikkelig sirkusstemning!

NTNUI dans:
NTNUI dans kan skilte med en haug av ulike dansestiler og denne kvelden skal de imponere publikum med opptredener fra tre interessante og krevende stiler. Vi gleder oss til å se poledans, hoop og akrorock!

Trylleshow:
Lord Christian er vist på TV i over 30 land og har over 90 millioner visninger på YouTube. Han er dermed verdens mest sette utbryterartist. Med mer sendetid på direktesendt TV enn noen annen norsk magiker kan vi garantere at opptredenen blir en suksess.

Dragshow:
Matthias Maik Herold aka dragdronninga Brittany Fierce kaller seg selveste dronningen av Trondheim. Hun er kjent fra gigs fra P3 aksjonen og Trondheim Pride og opptrådte på Tele2 arena i Stockholm for Vinterkonferansen (VK) til Petter Stordalen for rundt 3.000 ansatte i Choice-kjeden. Dragshowet strålte energi og begeistring, og la vekt på inkluderende mangfold, og om å tørre å leve med innsiden ut. Vi gleder oss til å ha henne med denne kvelden!

Forbered deg på en uforglemmelig aften. Dørene åpner klokken 18:00; selve showet starter 19:00. Vel møtt!

Billetten inkluderer inngang på huset.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer