DAGENS BEDRIFT: ACCENTURE

DATO: 04.10.2019

TID: 08.15

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Vil du bli kjent med oss i Accenture Norge og lære mer om hvilke ulike teknologier du kan jobbe med? Hos oss trenger du ikke velge kun én teknologi. Du kan velge alle!

Den 4. oktober kan du utforske, lære og bli kjent med oss gjennom disse arrangementene:

08:15- 10:00 Vi inviterer til spennende frokostdebatt om AI og etikk
10:00- 12:00 Workshop om AI og reinforcement learning
12:00 – 14:00 Finn fram din indre Hacker og delta på vår «Capture the flag» konkurranse. Her vil du få muligheten til å vinne kule premier!

Mellom 12 og 14 kommer vi også til å ha spennende, korte og interaktive foredrag om temaene:

- «Hvorfor trenger Norge konsulenter»
- «Quantum Computing»
- «Intro til Design Thinking - et eksempel på hvordan Accenture jobber»
- «Veien fra NTNU-student til leder for den største avdelingen I Accenture Technology»

I tillegg til dette vil du få muligheten til å speed-date en av oss, og det vil bli konkurranser og spill på våre fire stands rundt på Gløshaugen.

Vi avslutter dagen med Paint’n’sip og middag.

Om Oss

Visste du at det er årets sommerstudenter fra Accenture som har laget Romkappløpet for UKA19? Gjennom 6 uker har studenter med ulik kompetanse laget løsningen sammen med veiledere fra Accenture.

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til å fungere bedre, slik at menneskene som lever der får det bedre. Vi i Accenture er ikke ansatte, vi er kolleger. Mennesker med vidt forskjellig bakgrunn, historie og talenter, som deler samme ønske om å gjøre en forskjell og bidra til et levende, globalt nettverk. For det er slik vi skaper løsninger kunder og verden trenger – 500 000 hoder tenker bedre enn ett.

Vi har programmer og internships for bacherlorstudenter, masterstudenter og nyutdannede. Se dine muligheter på accenture.no/student Følg vår Instagramkonto @accenturenorge for et innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss. For et dypere innblikk i teknologiene vi jobber med hør på vår podcast, Dekryptert.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer