DAGENS BEDRIFT: NORCONSULT

DATO: 10.10.2019

TID: 10.00

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 10. oktober kan du bli bedre kjent med Norconsult.

Program for dagen:

10.00-14.00: Stands i Realfagsbygget, Stripa og EL-bygget
15.00-18.00: Samling i KJL 5, servering av Kvikk-wrap og lag-konkurranser på Arena Trondheim
18.00-20.30: Small-talk roulette, tapas fra Frati, mingling og premieutdeling på Klubben Samfundet I tillegg vil en hemmelig gjest bli med oss og ha stand up på Klubben!

Dette blir en dag fylt med spennende og morsomme innslag av det nyeste innen teknologi, droner og konkurranser. Det vil være gode muligheter for å komme i kontakt med dyktige og engasjerte Norconsultere enten det er på stand på dagtid eller under aktivitetene på kvelden. Det vil også være konkurranser med flotte premier i løpet av dagen!

I Norconsult har vi en klar ambisjon om å være en pådriver for kreative, bærekraftige løsninger. I prosjektene våre er vi derfor opptatt av å gi gode råd til kunder om hvordan de kan redusere sitt prosjekts fotavtrykk og forbruk av energi. Torsdag 10. oktober vil du få mulighet til å se og høre om noen av Norconsults grønne prosjekter og snakke med engasjerte medarbeidere som brenner for miljø og klimaspørsmål, og hvordan vi jobber med dette i hverdagen.

Norconsults målrettede satsing på digitalisering, intern opplæring, utvikling av ny teknologi og optimalisering av arbeidsprosesser, har gitt oss en fremtredende bransjeposisjon innen BIM (Building Information Modelling) og annen ny teknologi som bruk av VR (Virtual Reality)/AR (Augmented Reality) og spillteknologi i prosjektgjennomføring. Vi vil gjerne vise frem noen av våre mest spennende prosjekter som benytter disse teknologiene under UKA, og håper du tar turen innom vår VR-stand for å teste det nyeste innen denne type teknologi!

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over flere verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo. Selskapet er eid av medarbeiderne.

Norconsult har vid geografisk tilstedeværelse med over 50 kontorsteder i Norge samt lokale virksomheter i hele Norden. Norconsult har også datterselskaper i Afrika og Sørøst Asia. I løpet av de siste 50 årene har de hatt prosjekter i mer enn 150 land.

Norconsult er en arbeidsplass hvor kompetanse møtes og hvor man i et innovativt fellesskap skaper nye muligheter for mennesker og samfunn. I tillegg til faste stillinger, tilbys sommerjobber og spennende muligheter for deg som ønsker å skrive master- eller diplomoppgave.

For mer informasjon, se her

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer