db

DAGENS BEDRIFT: HOLTE CONSULTING

DATO: 25.10.2019

TID: 09.30

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 25. oktober kan du bli bedre kjent med Holte Consulting.

Program for dagen:

09.30-14.00: Besøk oss på stand på Stripa for å slå av en prat og få deg litt nytraktet kaffe
09.30-14.15: Bedriftspresentasjon og PRINCE2-kurs i Storsalen. Etter litt mat og mingling kan alle deltakerne ta en forkortet PRINCE2-eksamen og få kursbevis innen prosjektledelse.

Vil du bli vår neste kollega?
Holte Consulting gjennomfører speedintervjuer for deg som går i 5. klasse om ettermiddagen torsdag 24. oktober.

Vi søker også sommerstudenter.
Vi søker fire sommerstudenter for sommeren 2020, og gjennomfører også speedintervjuer for deg som går i 3. og 4. klasse om ettermiddagen torsdag 24. oktober.

Stillingsannonser for både fast stilling og sommerjobb finner du her

Send inn din søknad, CV og karakterutskrift innen 11.10.2019.

Om bedriften:
Holte Consulting er et norsk konsulenthus som jobber med landets største offentlige og private organisasjoner, hovedsakelig i prosjekter innenfor IT, telekom, energi, bygg, anlegg og eiendom. Holte Consulting er fagspesialister innen prosjektledelse og jobber med å levere støtte og kunnskap innen styring og gjennomføring av prosjekter. Ved å kombinere prosjektfaglig kompetanse med teknologisk forståelse og operativ erfaring bidrar vi til vellykkede prosjekter for kunden.

Rådgivning og analyse
Vi tilbyr rådgivning og analysetjenester for prosjekter helt fra idéfasen til prosjektene er gjennomført. Konseptvalgutredning, kostnadsberegning, usikkerhetsanalyse, kvalitetssikring og teknisk due diligence er noen av våre kompetanseområder.

Operativ prosjektledelse og strategisk prosjektstøtte
Med vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på gjennomføringen av prosjekter med flere ulike prosjektfaglige roller i både privat og offentlig sektor. Dette gir konsulentene våre mulighet til å være i langvarige oppdrag og jobbe på kontorene til andre spennende bedrifter, og man kan følge prosjektene ute hos våre kunder fra oppstart til slutt.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer