DAGENS BEDRIFT: STATSBYGG

DATO: 15.10.2019

TID: 09.15

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 15. oktober kan du bli bedre kjent med Statsbygg

Frokostmøte
‘Munch, miljø og meg’ kl 0915-1000 AUD R2
Visste du at det nye Nasjonalmuseet i Oslo skal varmes opp ved hjelp av sjøvann som hentes rett fra fjorden? Mer om miljø og hvordan vi organiserer et så unikt og gigantisk milliardprosjekt.  Vi byr på frokost, juice og kaffe. 

Bedriftspresentasjon
‘Unike bygg med mening’ kl 1415-1515 AUD R5
Byggherredirektør Magnus Tunstad forteller hva han ser etter hos nyutdannede og hvorfor Statsbygg er et godt sted å starte karrieren. Espen og Anne, to nyutdannede NTNU-studenter, tar oss med på en typisk arbeidsdag som assisterende prosjektleder og digitaliseringssjef. Bonus: August gir deg fem gode grunner til å søke Summer Internship 2020. Det blir også Kahoot med gode premier. Deltakere inviteres til tapas og mingling etter presentasjonen.

Lounge utenfor AUD R1
Gratis kaffe, bakverk, konkurranser og give-aways hele dagen i Statsbyggloungen. Her får du relevante mini-foredrag om miljø og digitalisering. Du møter oss også på stand på Stripa.

Statsbygg

Hos oss jobber 880 medarbeidere med ulike byggeprosjekter og forvaltning av eiendommer. Vår portefølje består blant annet av regjeringsbygg, universiteter, fengsler, museer, kongelige eiendommer og ambassader - unike bygg med mening for Norge.

Summer Internship

Rundt 30 studenter får plass på vårt Summer Internship. Programmet går over seks uker og inkluderer faglige fellessamlinger, relevante kurs, befaringer på byggeplass og eiendommer – og sosiale arrangementer etter arbeidstid. Som intern hos oss blir du en del av en kompetent fagmiljø der du løser relevante arbeidsoppgaver med veiledning fra en fadder.

Vi ser etter engasjerte og ambisiøse studenter fra mange forskjellige studiesteder og fagfelt - tverrfaglighet er viktig for oss. Vårt Summer Internship er en god arena for å bygge nettverk på tvers av utdanningsinstitusjoner og fagområder. Søknadsfrist 19. januar 2020.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer