DAGENS BEDRIFT: SOPRA STERIA

DATO: 08.10.2019

TID: 09.15

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 8. oktober kan du bli bedre kjent med Sopra Steria.

Program for dagen:
09:15-10:00 - Frokostforedrag ned Gro Hammerseng-Edin "Vinnerskalle og lagspiller - Balansekunsten"
08:15-14:15 - Stands
12:15-13:45 - Ipad-rally
16:15-19:15 - CTF - hackekonkurranse
19:30-20:30 - Middag på klubben
22:00 - Silent Disco


Sopra Steria – Norges beste arbeidsplass - gleder seg til å ta dere med på en dag med spennende foredrag, utfordrende rebuser, konkurranser og mye mer. I Sopra Steria går vi sammen for å nå lenger, og dette ønsker vi å vise dere gjennom dagen.

Vi gleder oss til å inspirerer dere med en av Norges fremste håndballspillere Gro Hammerseng-Edin. Som etter en eventyrlig håndballkarrière kombinert med et familieliv og liv i medienes søkelys, skal holde et åpenhjertig foredrag om blant annet teamarbeid, samspill, prestasjonsutvikling og vinnerkultur.

Videre vil vi ta dere med på Ipad-rally – en spennende og morsom teambuiling-aktivitet. Her får man som lag ulike oppgaver som skal løses gjennom Trondheim by. Kanskje må dere lage en kort film, ta bilder, finne skjulte hemmeligheter, møte fysiske utfordringer eller løse logiske problemer.

Vi holder flere stander på Campus gjennom dagen hvor vi vil kjøre konkurranser, dele ut giveaways og kanskje viktigst av alt servere kaffe.

Sopra Sterias super-hacketeam skal ta dere gjennom en Hackekonkurranse – CTF «Capture the flag». Her er målet er å lære litt om sikkerhet, - og bli enda mer kjent med etisk hacking. Oppgavene i konkurransen kan variere fra websikkerhet, binary exploitation/pwn (utnyttelse av sårbarheter i programmer), kryptografi og reverse engineering.

Vi avslutter en forrykende dag med middag, fest og, inviterer til Silent Disco på Samfundet! Alle vi i Sopra Steria gleder oss enormt til denne dagen, og håper vi ser dere der!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer