db

DAGENS BEDRIFT: TECHNIPFMC

DATO: 23.10.2019

TID: 09.00

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 23. oktober kan du bli bedre kjent med Technip FMC.

I TechnipFMC danner vi trygge og bærekraftige løsninger på de mest komplekse tekniske ingeniørutfordringene. I vårt selskap er ingen prosjekter, utfordringer eller dager like. Vår organisasjon er rik med et mangfold av bakgrunner, evner, kultur og ideer. Det er muligheter for å se en idé utvikle seg fra et kontor i Norge, møte i Frankrike eller USA, til et dyptvannsfelt tusenvis av meter under havet av Angola. Dette gir våre ansatte et fantastisk miljø å utforske i, sammen med kollegaer som stimulerer og støtter. Vi tilbyr muligheter og oppnåelse som du kan utvikle deg i. For mer informasjon se www.technipFMC.com

Den 23. oktober er vi Dagens Bedrift på UKA-19.
Program for dagen er følgende:

10.00 – 14.00 Stands med ansatte fra forskjellige avdelinger på Stripa, Gamle elektro, og Realfagsbygget. Her er det også muligheter til å delta på spennende konkurranser!

14.15 – 15.00 Bedriftspresentasjon – Field Performance, Aud. EL1.

14.15 – 15.00 Bedriftspresentasjon – Digital Services and Innovation, Aud. R9.

15.15 – 16.00 Bedriftspresentasjon – Well & Flow Control, Aud. R9.

15.15 – 16.00 Bedriftspresentasjon – Controls and Automation, Aud. R5.

17.00 – 20.00 Middag på Cowsea med TechnipFMC-ansatte. Bli bedre kjent med TechnipFMC og våre ansatte under hyggelige omgivelser og god mat.

Påmelding skjer på https://www.teknologiporten.no/nb/uka

Vi gleder oss til en hyggelig dag! Vi ses!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer