SIDE BROK + SIRKEL SAG
[FÅ BILLETTER IGJEN]

DATO: 13.10.2019

TID: 22.00

STED Storsalen

PRIS:  fra 230,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Etter to års pustepause, kom hip-hop-heltane frå Hovdebygda tilbake i fjor, og spelte fire veldig utselde konsertar og éin festival. Ta med deg bygdestoltheten og kom deg til Storsalen den 13. oktober for en episk kveld!

Etter to års pustepause, kom hip-hop-heltane frå Hovdebygda tilbake i fjor, og spelte fire veldig utselde konsertar og éin festival. Dei fortset festen i 2019 med nokre få og ekstra gode konsertar. Og Sirkel Sag er sjølvsagt med. Det blir fest, dritprat og mykje kjærleik – og absolutt alle er inviterte!

Side Brok er landets (bokstavleg talt) største hip-hopgruppe, og har i 15 år sørga for god musikk og god stil. Sidan den Spellemann-nominerte debutplata “Høge brelle” (2004), har dei gitt ut tre album, ein drøss med låtar, og ni mixtapes i Pina D-serien. Med seg til Trondheim tar dei også med seg Sirkel Sag. Sirkel Sag var lenge fast gjest på Side Brok sine plater og konsertar, og i desember 2016 slapp han endeleg sin eigen ep: den allereie klassiske “Ørsta rådhus” kom på vinyl julen 2017 og solgte raskt ut. Ta med deg bygdestoltheten og kom deg til Storsalen den 13. oktober for en episk kveld!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer