Akevitt

AKEVITTSMAKING

DATO: 24.10.2019

TID: 17.30

STED Huset

PRIS:  fra 220,-

ALDERSGRENSE: 20 år


Er du ekstra interessert i brennevin, eller kanskje bare litt nysgjerrig? Da burde du ta turen innom Edgar 24. oktober!

Visste du at akevitt kan smake alt fra sitron til mørk sjokolade? Hvor kommer disse smakene fra og hvorfor ble det sånn? Dette kurset gir et innblikk i den norske akevittens vidunderlige verden. Grip muligheten til å bli akevittekspert i løpet av en ettermiddag!

Ingrid E. Skistad er Senior Produktutvikler i Arcus og står blant annet bak kjente akevitter som Lysholm Nr 52, Løiten Tur og Gilde Juleaquavit. Med seg har hun Elisabeth Gjestland. Hun er 29 år og visepresident i Norske Akevitters Venner, en interesseorganisasjon for norsk mat- og drikkekultur. Sammen skal de geleide oss gjennom en kveld dedikert til de edle dråpene.

Vi gleder oss!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer