Nattforestillingen

NATTFORESTILLINGEN: NOR

DATO: 24.10.2019

TID: 18.00

STED Cirkus

PRIS:  fra 90,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Nattforestillingen har siden UKA-95 bidratt med teaterforestillinger med mørk tematikk. Dette har gjennom tidene gitt forestillinger med blant annet følelsesladd stemning, mørk humor og absurde settinger.

Alle flytter hjemmefra før eller siden, og dette påvirker livene våre i stor grad. Det er alltid vanskelig når hverdagen forandres helt. Noen går videre for å oppleve det foreløpig ukjente, mens andre sitter igjen alene og kjenner på savnet.

Årets nattforestilling utforsker de som går fra en livsfase til en annen. Gjennom en togreise møter vi en liten familie som reiser nordover for å si farvel til datteren som skal bli student. Familien utfordres gjennom reisen av hverandre og hva enn de støter på gjennom turen mot nord. Vi kjenner spennet fra det konkrete kjente til det absurde ukjente, samt venter på å se tilbake på alt som har skjedd med klarhet.

Denne høsten inntar Nattforestillingen Cirkus og legger sitt eget preg på det lystige lokalet. Cirkus blir mer intimt og inviterer den mørke tematikken inn i lyset. Bli med inn i Cirkus på en reise for å ta avskjed med det kjente gamle. Nattforestillingen 19: Nor ønsker alle en god forestilling, og oppfordrer alle til å ringe hjem i ny og ne.

Under UKA-19 vil Teaterkortet Ungdom kunne benyttes til å kjøpe medlemsbillett til Nattforestillingen: Nor. Dette gjør du ved å velge medlemsbillett når du kjøper billett på UKA.no. Du må vise teaterkortet ved billettsjekk i stedet for medlemskort.

Billetten inkluderer ikke inngang på huset.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer