db

DAGENS BEDRIFT: SCHIBSTED

DATO: 22.10.2019

TID: 08.15

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 22. oktober kan du bli bedre kjent med Schibsted.

22. oktober presenterer UKA stolt Schibsted som Dagens bedrift!

Påmelding skjer på www.teknologiporten.no/nb/uka og åpnes 15. oktober kl. 12:00.

Schibsted besøker NTNU og vil ha mange spennende presentasjoner i løpet av dagen! De vil stå på stand på Stripa og Realfagsbygget fra kl 9:00 - 14:00 der du kan møte representanter fra Schibsted, FINN og VG og bli bedre kjent med Schibsted som bedrift. Det vil bli delt ut billetter til Trønderfest på alle arrangementene!

Program for dagen:
9.00 - 14.00 - Stand på Stripa og Realfagsbygget

12:15 - 14.00 - Kode workshop, Lek med Kubernetes og lær hva det er - Det vil være praktisk skyjobbing med blant annet Gard Rimestad som er Engineering Manager i Schibsted med 13 års erfaring fra Schibsted & FINN.no. Alle som deltar må ta med egen PC!

14:15 - 15:00 - Teknologers rolle i media med Einar Otto Stangvik. Einar jobber med programmering, datasikkerhet (og eksperimentell lavspent elektronikk) i VG redaksjonen.

I hjertet av VGs nyhetsdel sitter en liten avdeling som jobber med visuell historieformidling. Presentasjonen vil gi innblikk i det som bare kan beskrives som en veldig variert arbeidshverdag, helt fra en jazzmusiker som setter politisk dagsorden med tallforståelse og en broingeniør som designer ansiktsgjenkjenning som går viralt verden rundt, til en tilfeldig IT-potet som får lage dataspill av militært fregatt havari. I tillegg til å eksperimentere med ny teknologi til bruk i presentasjoner av VGs største saker (spillengines, Google Earth Studios, 3D-modeller), bygger de egne verktøy, egen software og egne fysiske løsninger til å skape innhold og fortellerteknikker som gjør historier og avsløringer til VG sterkere og bedre! Kom på presentasjonen og hør om hvordan de jobber, og hvorfor teknologer er viktige ressurser i redaksjonen. Her finner du mer informasjon om hva de gjør: simsalabim.vg.no Einar har bakgrunn fra Bsc i Computer Science og Msc in Software development.

16:15 - 17.00 - Bedriftspresentasjon, Sven Thalouw, Chief Data and Technology Officer, vil fortelle om Schibsteds reise frem til i dag og utfordringer fremover. Schibsted inviterer til tapas og mingling i Kjelhuset for dem som er med på bedriftspresentasjonen på ettermiddagen.

Det vil være separat påmeldinger for de ulike arrangementene mellom kl 12.00 - 17.00

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer