trønderfest

TRØNDERFEST

DATO: 22.10.2019

TID: 18.00

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 310,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Det er kommet til den delen av året hvor det er på tide å lete frem skinnvesten, la fjonene på overleppa gro og finn din indre trønder. For å bidra til å løfte stemningen har UKA klart å booke D.D.E., Dag Ingebrigtsen og Ælgesæter Tramp & Trøkk.

D.D.E.
DDE-skuta fosser videre med god driv slik som eventyret startet i 1992. Over 3000 konserter senere, for bortimot halve landets befolkning og halvannen million solgte CD-plater, er hele norges D.D.E. klare for nok en Trønderfest med byens studenter!

Dag Ingebrigtsen
Dette er en ækte Trøndersk levende legende! Med hits som Forelska i lærer’n, RosenborgSangen, Vil du værra’ med mæ’ hjem i natt og mange flere på samvittigheten skal Dag Ingebrigtsen bidra til å skape ækte Trøndersk stæmning.

Ælgesæter Tramp & Trøkk
Ælgesæter Tramp & Trøkk har gjennom de siste ti årene opparbeidet seg et rykte som et av Trondheims aller triveligste og mest energiske liveband. Med en lineup som inneholder bl.a banjo, klarinett, melodika, fele, mandolin og trekkspill er det nok lyd til alle. De spiller tradisjonell trøndersk festmusikk og musikk som burde vært trøndersk. Så hvis du lurer på hvordan ABBA, ACDC, Metallica og Donna Summers høres ut på trøndersk må du ikke komme for sent.

Trønderloven sier helt klart at det «Bli itj nå fæst uten skinnvæst» og at det «Bli itj nå fart uten bart». Det kommer til å

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer