STANDUP I DØDENS DAL

DATO: 14.10.2019

TID: 19.00

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 190,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Den 14. oktober er det duket for en stjernespekket kveld i Dødens dal! Johan Golden, Terje Sporsem, Hasse Hope, Erik Solbakken, Odd-Magnus Williamson, Henrik Fladseth, Ahmed, Marlene Stavrum og Sandra Spjelkavik kommer til Dødens dal for å gjøgle og få deg til å trekke på smilebåndet.

Med Hasse Hope og Erik Solbakken som kveldens konferansierer er alt lagt til rette for en latterfylt reise som vil få deg til å le til du får vondt i magen.

Johan Golden
Johan Golden bør være kjent for de fleste gjennom flere suksesser på TV, radio og scene. Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger. I 2017 hadde han premiere på ”Halve Norges Golden” som fikk strålende mottakelse fra presse og publikum. Hver fredag underholder Golden store deler av landet via Misjonen på P4 og i Nytt på Nytt på NRK1, men spør du oss er han på sitt aller beste når han står på scenen.

Terje Sporsem
Terje Sporsem er en av Norges mest drevne og allsidige stand-up-komikere. Med flere tusen show bak seg og med bred erfaring fra både TV og radio er Terje en komiker som fungerer for alle typer mennesker og som aldri slår feil. Hans evne til å blande uventede temaer med det lett gjenkjennelige, og med en politisk og satirisk snert, har gjort Terje til en av de mest populære komikerne vi har i landet i dag.

Hasse Hope
Den lille energibunten med den store barten har vært på skjermen siden 2010, men er nok aller mest kjent som den ene halvdelen av humorsuksessen “Karl Johan” på NRK. Sammen med Erik Solbakken underholdt han hele Norge ved å sitte på gata og tøyse det til med folk som trasket forbi. Og når du i fem år har hatt som eneste jobb å gjøre underholdning ut av å snakke med tilfeldige mennesker, da sier det seg selv at man blir en perfekt konferansier.

Erik Solbakken
Mannen som startet i NRK Super, og som i 2010 skulle lede verdens største TV-sending Melodi Grand Prix, har en rikholdig karriere bak seg. Og han er fortsatt bare 34 år. De siste årene er nok hemsedølen mest kjent for å ha sittet på Karl Johans gate og laget programmet “Karl Johan” sammen med Hasse Hope. Ta en titt på en episode – en hvilken som helst episode – og du vil se hvor gjennomført flink denne mannen er til å få mennesker til å le og ikke minst åpne seg. Koste hva det koste vil.

Morten Ramm
Hvis Morten Ramm var et naturfenomen, ville han vært en humor-orkan med styrke 10. Mannen er kronisk morsom, og det er få ting som er gøyere enn å se mannen i fri utfoldelse på en scene. Han er også den mannen i Norge med flest folkekjære catchfraser. “Ikkje braaa”, “Og det var Geir”, “Nasriiiin” og “Takk for dét” snakker for seg selv. Det er umulig å forutse hva han finner på, men man vet at det blir gøy okke som.

Henrik Fladseth
Henrik Fladseth har rukket mye på kort tid. Du husker han kanskje fra Komiprisen i 2015, der han som ubeskrevet blad begeistret publikum med betraktninger om billettkontroll. Som stand up-komiker står han jevnlig på landets største scener, og i 2016/2017 medvirket han i “Feelgoods humorgalla” sammen med Thomas Giertsen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Bård Tufte Johansen. Med sin unike stil blir han fremmet som et av de virkelig store humortalentene i Norge.

Ahmed
Ahmed er en selvlært standup-komiker som på få år har etablert seg som en av de største nye talentene i norsk humorbransje. Han har stått på de største og de minste scenene i Norge, og har opparbeidet seg et rykte som både komikernes og publikums favoritt. Ahmed har en god erfaring på scenen og har gjort i om lag 450 sceneopptredener. Dette inkluderer soloshowet “Voksen” som han fremførte på humorfestivalen Crap åppå park, i tillegg til en norgesturné.

Marlene Stavrum
Marlene er en ganske fersk komiker som har drevet med stand up i to år, hun har allerede rukket å stå på mange av de største standup-scenene i Norge! Hun har en særegen stil på scenen og ingen show blir like, men det blir som regel veldig gøy.

Sandra Spjelkavik
Sandra er en norsk tekstforfatter og komiker. Hun startet sin karriere på Ole Bull Scene og har skrevet, produsert og spilt i en rekke egne produksjoner siden. Sandra ble nominert til 2 komipriser i 2017; Årets nykommer og Beste Sceneforestilling. Fra November skal hun være med i “Julegøy 2” som spilles på Ole Bull Scene i Bergen.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer