UKAS ARTIST: COMBOS

DATO: 19.10.2021

TID: 22.30

STED: Klubben

PRIS:  Inkludert i inngang

ALDERSGRENSE: 18 år


Hvis du i løpet av de siste par årene har sunget med på ”Sushiramenbruceleewutangclan”, “Boom Shakalaka”, “Mad Beef”, “Steelo” og sommerens “Fuck Your Face”, er sjansen kanskje stor for at du har såpass mye innestengt agg fra året som har gått at du er overmoden for Combos-konsert?

[INFO]
PRIS: Inkludert i Inngang betyr at du har tilgang til konserten etter å ha betalt for inngang på Studentersamfundet den aktuelle dagen. Inngang til Samfundet under UKA kommer for salg på uka.no 17. september.

Combos har siden pangstarten for et par år siden gjort seg godt bemerket som lovende nykommer på den norske musikkscenen. De har høstet lovord og skyhøye terningkast i Aftenposten, Klassekampen, Dagsavisen og Adresseavisen for både debutalbumet Steelo (2020) og ikke minst for sine energiske og tikkende live-opptredener.

Bandet live-debuterte med et brak under Trondheim Calling i 2019, og spilte for to smekkfulle hus, to kvelder på rad. Booking-deal og spillejobb på Pstereofestivalen samme år var et faktum i dét bandet tørket svetten etter sin første konsert noensinne.

Combos har vist seg den positive omtalen svært verdig, og kunne smykke seg med forhåndsfavoritt-stempel og nominasjon til den prestisjetunge prisen “Årets Stjerneskudd” under by:Larm 2020. Bandet spilte både på Blå og på John Dee, der konserten på Blå var i regi av Øyafestivalen. Her hadde Øya selv håndplukket artistene de hadde mest tro på det kommende året - og Combos var én av kun tre norske acts.

Samme år fulgte de også opp Trondheim Calling-suksessen, med en konsert i Olavshallen som ga bandet terningkast 6 i Adresseavisen - og der kulturjournalisten omtalte Combos som “et komplett sonisk monster”.

Med sine minneverdige opptredener, blant annet som oppvarmingsband for The Good The Bad and The Zugly på et utsolgt Rockefeller, har Combos bemerket seg som et solid og originalt liveband. Etter de for alvor skjøt fart på karrieren sin under by:Larm-helga i februar 2020 bråstoppet verden, og bandet har som de fleste andre band hatt en lang og ufrivillig pause fra konsertvirksomheten. Men nå? Kjør!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer