TIX

DATO: 28.10.2021

TID: 19.00

STED: Trondheim Spektrum

PRIS:  Sjekk pris hos ekstern tilbyder

ALDERSGRENSE: 18 år


TIX kommer til UKA og Trondheim Spektrum!

Bak TIX finner du Andreas Haukeland – en av Norges aller største artister. Den karakteristiske figuren med pels, solbriller og pannebånd har lenge hatt et mål om å bli Norges største artist.

2020 åpnet med at TIX arrangerte to konserter på Sentrum Scene. Den første konserten solgte ut på 26 sekunder. Da coronaviruset kom til Norge ble planene for det kommende året satt på vent, men TIX valgte igjen å følge fansens behov og slapp låten «Karantene» som ble allemannseie over natten. I starten av mai hadde han hele 11 låter samtidig i topp 200 i Norge, og vippet sin egen #1 på Spotify ned fra tronen. Samme året har han også vært aktuell som dommer i Idol på TV2.

Sommeren 2021 skulle vært en lang runde med festivalkonserter – selv om mye har falt fra i pandemien så står konserten hos UKA igjen som en eksklusiv mulighet til å oppleve TIX live i år – så her er det bare og glede seg!

UKA gleder seg over å kunne invitere til vår første konsert i Trondheim spektrum. Det er mulig å kjøpe billetter på UKA.no eller fra UKA sin facebook fra 27. august kl. 12:00.

På grunn av smittevernhensyn kommer denne konserten kommer til å være delt inn i kohorter og ulike prissoner. Prissone 1 og 2 kan bli omgjort til stående hvis smittevernsrestriksjonene åpner for det. Ved kjøp av billett kan man enten la kjøpssiden velge de beste billettene i prissonen eller gå inn i salkartet for å velge spesifikke plasser. Alle setene er nummerert så man kan velge seter ved siden av hverandre.

UKA tar hensyn til alle retningslinjene som er på gjeldende tidspunkt og vil gjøre publikum trygge på at vi skal lage en best mulig, men også trygg opplevelse. Ved kansellering refunderes billetter i henhold til salgsbetingelsene til Eventim.

UKA er Norges største kulturfestival i bredde, besøkende, variasjon og begeistring. Festivalen settes opp annethvert år og arrangeres av 1900 frivillige. Med et kulturprogram som strekker seg over tre uker, med over 200 arrangementer og 90 000 solgte billetter, står UKEfølelsen sentralt i Trondheim i oktober.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer