TRØNDERFEST

DATO: 19.10.2021

TID: 18.00

STED: Dødens Dal

PRIS:  fra 370,-

ALDERSGRENSE: 18 år


To legender i norsk musikkbransje kommer til UKA den 19. oktober, nemlig D.D.E. og Dag Ingebrigtsen. De er klare til å innta scenen i Dødens dal for å skape en Trønderfest de fleste sent vil glemme!

UKA er ikke det samme uten Trønderfest! Finn fram skinnvest, rutatskjorta, mokkasinern, barten og RBK-skjerfet. La harryfaktoren ta over og slipp din indre trønder løs! Møt opp for en uforglemmelig fest med en jovialitet kun trøndere selv kan matche.

Trønderfest har vært tradisjon for UKA å arrangere. Annethvert år kommer flere tusen studenter til Dødens dal for å feire tilværelsen i trønderhovedstaden. Artister fra tidligere år er blant annet Anders Jektvik og Åge Aleksandersen. I anledning av Trønderfesten under årets festival, er det ingen ringere enn Dag Ingebrigtsen og D.D.E. som kommer for å skape liv i UKEteltet. Dag har lagd en rekke legendariske hits som «Forelska i lærer’n», «Vil du værra’ med mæ hjæm i natt», «Drums of war», «Harley Davidson», «Seven Seas», Rosenborgsangen og mange flere.

Bare et par måneder før feiringen av 30-årsjubileum kommer det ikoniske bandet D.D.E. til Dødens dal. Alle har et forhold til sangene «E6», «Det går likar no», «Rompa mi», «Det umulige e mulig» og «Det fine vi hadd sammen». Dette er sanger de fleste kan kjenne seg igjen i og mimre tilbake til gode stunder. Den 19. oktober kommer begge disse legendariske artistene til Dødens dal, og alle de gode gamle låtene, pluss noe nytt står på menyen denne kvelden. Billettsalget starter den 12. september, og her gjelder det å være raskt ute for å sikre deg biletter til årets «fæst heilt te sola står opp»-arrangement!

UKA tar hensyn til alle retningslinjene som er på gjeldende tidspunkt og vil gjøre publikum trygge på at vi skal lage en best mulig, men også trygg opplevelse. Ved kansellering refunderes billetter i henhold til salgsbetingelsene til UKA.

UKA er Norges største kulturfestival i bredde, besøkende, variasjon og begeistring.. Festivalen settes opp annethvert år og arrangeres av 1700 frivillige. Med et kulturprogram som strekker seg over tre uker, med over 200 arrangementer og 90 000 solgte billetter, står UKEfølelsen sentralt i Trondheim i oktober.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer