DAGENS BEDRIFT: STATSBYGG

DATO: 21.10.2021

TID: 09.15

STED: Gløshaugen

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


21. oktober presenterer UKA stolt Statsbygg som Dagens Bedrift!

Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med dere studenter. Dette kan være alt fra foredrag, events, lunsjer, speedintervjuer, konkurranser og mye, mye mer! Hvem vet, kanskje du finner drømmejobben under UKA-21?
Påmelding skjer på www.teknologiporten.no/nb/uka og åpner den 14. oktober kl. 12.00.

Program for dagen:

09.00-10.00 KJL1 «Digitale bygg» og frokost fra Godt Brød
Lyst å vite mer om hvordan Statsbygg leder an digitaliseringen av byggebransjen? Cathrine Mørch, direktør for digitalisering og utvikling i Statsbygg snakker om status for digitalisering i byggebransjen, og hvor veien går videre. Du får også innsikt i hvordan Statsbygg bruker teknologi og scanning av byggeprosjekter for å redusere klimagassutslipp. Summer intern og NTNU-student Anchana, vil fortelle om sin sommer i digitalisering og utviklingsavdelingen. Vi kan også friste med frokost fra Godt Brød og konkurranse med fine premier!

Påmelding her: https://teknologiporten.no/nb/arrangement/1122/

12.00-13.00 KJL1 «Bygg og by» og sushi
Bygg gir byer identitet, tenk bare på operaen i Oslo og Eiffeltårnet i Paris. NTNUs nye campus er den viktigste utviklingen av Trondheim by på tusen år. Vår prosjektleder Martine og seniorarkitekt Kristin tenker høyt om mulighetene og utfordringene som NTNU Campussamling gir. Du får også høre en arkitekts erfaringer om hvordan det er å ta del i prosjekter som forskningsinstituttet på Antarktis og midlertidig nasjonalteater. NTNU-student Synnøve var en av 1800 søkere som fikk være Summer Intern i Statsbygg i år. Få hennes tips og triks for å få en lærerik og sosial sommer i Oslo.

Påmelding her. https://teknologiporten.no/nb/arrangement/1123/

13.30-14.15 KJL1 Bedriftspresentasjon «Unike bygg med mening» og tapas fra kl. 14.15
Bli bedre kjent med Statsbygg og hvilke muligheter du har hos oss! Direktør Anders Fylling forteller om hva Statsbygg er og gjør, og ikke minst hvorfor Statsbygg er et godt egnet sted å starte karrieren. NTNU-student Sigve forteller om hvordan det er å ha Summer Internship som samfunnsøkonom. Espen, forteller hvordan det var å starte som assisterende prosjektleder på Nasjonalmuseet som nyutdannet ingeniør. Få også med deg Kahoot med fine premier, tapas og mingling etter presentasjonen.

Påmelding her: https://teknologiporten.no/nb/arrangement/1124/


Om bedriften:

Statsbygg leder en rekke av landets største og mest komplekse byggeprosjekter. Til enhver tid har vi over 100 prosjekter gående. Statsbygg har som oppgave å sette i verk regjeringens bygge- og eiendomspolitikk, noe som i praksis betyr å bygge unike bygg over hele landet. Dette gjelder blant annet kulturhus, universiteter, fengsler og ambassader - for eksempel Operaen i Bjørvika og Frøhvelvet på Svalbard.

Vi er 850 medarbeidere fordelt på hovedkontoret i Oslo og lokalkontorene i Porsgrunn, Bergen, Trondheim og Tromsø. Vi tar vårt samfunnsoppdrag på alvor, og bruker posisjonen vår til å dyrke frem en mer klimavennlig, digital og seriøs byggebransje

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer