MENTALISME- OG HYPNOSESHOW

DATO: 18.10.2021

TID: 19.30

STED: Cirkus

PRIS:  fra 200,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Hypnose blir en del av UKA-21, og til byen kommer selveste Geir Tangen for å arrangere show med mentalisme og hypnose!

Dørenen åpner 19:30, arrangementstart er 20:00.

Henry Leander kan dessverre ikke komme til Trondheim som planlagt likevel, men frykt ikke, vi har nemlig fått tak i selveste Geir Tangen- mentalist og hypnotisør. Vi gleder oss!

De siste årene har vi blitt bedre kjent med Geir gjennom sin profesjon som mentalist og hypnotisør i bla. Norske Talenter, Sitan Blipp Show, 4-stjernes middag og gjestet flere NRK-program- ikke minst innslaget som er sett av mer enn 1,4 millioner i Norge, hvor Geir hypnotiserte NRK programlederen Niklas Baarli.

Geir Tangen: Titusener av mennesker verden over har opplevd show med Geir, alt fra Skandinavia, Las Vegas og Dubai, til Tanzania og Vietnam. Geir er internasjonalt sertifisert hypnotisør og hypnoseterapeut, og med spesialutdannelse innen showhypnose.

Mentalisme er en underholdningsform hvor man gjennom en kombinasjon av bl.a. psykologi, observasjon, suggesjon og teknikker, skaper absurde og morsomme situasjoner for å skape en illusjon av en sjette sans. Garantert fascinerende, wow-følelse og morsomt! Hypnoseshow er en fantastisk opplevelse hvor frivillige fra publikum får oppleve en absurd verden, og med stor underholdningsfaktor for publikum.

https://vimeo.com/389229030

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer