TONES AND I + Veronica Maggio til Dødens Dal

tones and i + veronica maggio
Foto: Grafikken

UKA har den store gleden av å annonsere sin første konsert i Dødens dal for UKA-21. Det blir en dobbeltkonsert med to internasjonale pop-dronninger: Tones and I og Veronica Maggio.

Bæjjoehtimh:  01.02.2021

Den Australske artisten Tones and I slo gjennom med hiten «Bad Child» og «The Kids Are Coming» som skaffet henne stor internasjonal oppmerksomhet. I 2019 kom hiten «Dance Monkey» som fort klatret opp på topplistene verden over og har i dag blitt streamet over 7 milliarder ganger! Fra å synge på gate til å trone topplistene verden over er en bragd, og nå kommer hun til UKA-21 i Trondheim for å lage skikkelig fest!

Pop-dronningen Veronica Maggio har siden 2008 sunget seg inn i hjertene våre og har oppnådd braksuksess med hits som «Måndagsbarn», «Snälla bli min» og «Jag kommer». Hennes siste album «Fiender är tråkigt» ble sluppet i 2019 og har over 30 millioner streams! Hennes personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner og nå kommer hun til UKA-21 i Trondheim!

Billetter: Vi har økt antall billetter som ligger ute i denne omgang. Vi gleder oss! Ved kansellering refunderes billetter i henhold til salgsbetingelsene til UKA

Ønsker du å bli medlem av Studentersamfundet i Trondhjem? Sjekk ut samfundet.no/medlemskap

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie