Bestill selskapsmiddag allerede nå

Selskap

Visste du at under UKA kan du spise treretters gallamiddag på Huset?

Bæjjoehtimh:  24.02.2021
Teekste:  Selskap UKA-21

Selskapsmiddagene er et ekstraordinært mattilbud til UKAs gjester – for de som er ute etter å unne seg det lille ekstra. En selskapsmiddag består av en flerretters meny med tilhørende drikkepakke. Menyene er utviklet spesielt for anledningen, og drikkepakkene er tilpasset til hver meny. Det kan velges mellom flere ulike menyer, inkludert en egen vegetar/vegansk meny!

Selskapsmiddag kan bestilles for hver av helgene under UKA, og det kan velges mellom pakketilbud med både selskapsmiddag og revyforestilling, eller bare en av dem. De ulike helgene tilbyr varierte menyer, og har i sin helhet også ulike tema:

B-helg: 08.–10. oktober B-helg er byens helg, og byr blant annet på premiereforestilling for UKErevyen. For anledningen inviteres vaskeekte trøndere, byens mange studenter, ordføreren og et knippe kjendiser, og Studentersamfundet fylles av skuelystne til UKAs åpningshelg.

G-helg: 15.–17. oktober Dette er gamlekaras helg. Byen fylles med tidligere trondheimsstudenter, som vender tilbake til studentbyen for å oppleve nostalgien og finne tilbake til den gode UKEfølelsen.

S-helg: 22.–24. oktober S-helg er studentenes helg, og er ikke bare for byens studenter, men også for studenter fra resten av landet som vil kjenne på UKEfølelsen.

H-helg: 29.–31. oktober Husfolkets helg arrangeres til ære for alle som er eller har vært frivillig på Samfundet, i UKA eller i ISFiT. Dette er også helgen som avslutter hele festivalen før Samfundet returnerer til normal drift.

For bestilling av selskapsmiddag under B-helg og S-helg gjelder førstemann til mølla-prinsippet, og du kan legge inn din forespørsel på denne siden!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie