Ukas UKEfunk

Ukas UKEfunk er selveste Nanna Thoen Frogner, ei dame med et lurt smil og smittende latter

Bæjjoehtimh:  22.03.2021

Navn: Nanna Thoen Frogner

Alder: 23

Studie: Bygg- og miljøteknikk

Stilling UKA-21: Arbeidsleder kulisse i Revyen

Tidligere verv: Bygger under Profileringen i UKA-19

 

Ukas UKEfunk er selveste Nanna Thoen Frogner, ei dame med et lurt smil og smittende latter. Vi møtes på skolen, midt oppi hyppige innleveringer, for å snakke om UKA som kommer. Hun har mye på hjertet, og dette er hennes andre verv i UKEsammenheng.

Hvordan bidrar du og din gjeng til å skape UKEhistorie?

Jeg er en del av revyen, og revyen er jo selve begynnelsen på UKA. Vi kaller revyen «hjertet av UKA» siden første UKA var en revy. Revyen har en lang tradisjon, og i år skal min gruppe bygge de mest spektakulære kulissene til forestillingene. Vi håper revyen bringer fram glede, latter og en «wow-faktor» for studentene. Jeg tror dette blir kjempebra!

Hva gleder du deg til under UKA-21?

Jeg gleder meg til å bli kjent med masse nye mennesker og til å lære meg nye ting som inngår i mitt verv. Jeg må si at jeg gleder meg veldig til å se revyen som jeg har vært med å lage, spesielt da kulissene. Kulissene krever en god del arbeid, men jeg gleder meg faktisk til de lange arbeidsdagene med gruppa mi. Ellers gleder jeg meg til konsertene og festene på Samfundet. Jeg har allerede bestilt billett til begge konsertene som er lagt ut.

Hva hadde vært ditt drømmearrangement under UKA?

Min drømmebooking hadde vært Coldplay i Dødens Dal. Det hadde vært fantastisk. Kanskje intimkonsert på hyblene etterpå. Da hadde livet vært komplett. Det hadde også vært kult med Elton John, men er usikker på om han blir med på en fest etterpå.

Tre tips til folk som vil oppleve UKA?

For det første, meld deg som frivillig. UKA er kjempegøy og du får en unik opplevelse ved å være med. Du kommer ikke til å angre! Kjøp billetter til ulike ting, ikke bare konserter. UKA byr på mye som kan oppleves, og det er kult å oppleve de ulike aspektene. Se revyen! Gjerne 10 ganger. Husk at kulissene er enestående.

Beskriv deg selv med tre ord?

Naturlig, tullete og fabelaktig. Dette er Nanna Thoen Frogner enkelt og kort forklart.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie