Tones and I er avlyst, men Veronica Maggio skjer fortsatt.

Det vil være mulig å få refusjon av hele beløpet.

Bæjjoehtimh:  26.03.2021
Teekste:  UKA-21

OPPDATERT 28.04: Vi jobber fortsatt på spreng for å få en erstatning for Tones and I til Dødens dal. Vi håper at regjeringen vil komme med litt mer informasjon om hvordan høsten kommer til å se ut i løpet av mai. Vi kommer derfor til å utsette muligheten til å be om refusjon på denne konserten til 1. juni 2021. Det vil komme en ny mail med påminnelse om dette når det nærmer seg.

UKA må med tungt hjerte meddele at Tones and I ikke kan komme til UKA i oktober 2021. Dette er grunnet reiserestriksjoner i Australia for øyeblikket som medfører at artisten ikke kommer til å gjennomføre noen internasjonale konserter høsten 2021.

Vi jobber med å finne en erstatning til Tones and I så snart som mulig. For å unngå misforståelser blir billettsalget stengt midlertidig frem til erstatning er satt. Når ny artist er avklart vil det være mulig å få refundert billetten hvis man ønsker det. Det vil bli mulig å legge inn forespørsel om refusjon etter at ny artist er annonsert, alle som har kjøpt billett vil da bli kontaktet på mail. Vi åpner for refusjon senest 1. mai 2021.

Vi beklager ulempene dette kan medføre. Mer informasjon kommer. Vårt mål er å skape en best og tryggest mulig festival.

Det skal være trygt for en students økonomi å kjøpe billett til UKA. Derfor refunderer vi nå hele beløpet, inkludert billettavgiften, for de som ønsker det. Vi jobber med å finne en erstatning med litt kortere reisevei og jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en knallkombo sammen med Veronica Maggio! sier UKEsjef, Max Meinich

Vi holder dere oppdatert og gleder oss til å annonsere hvem som skal stå på scenen sammen med Veronica Maggio.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie