Ukas UKEfunk

Foto: privat

Ukas UKEfunk er den livsglade førsteårsstudenten og bergenseren Bendik Børve, en mann med en brennende lidenskap for metaforer, og ikke minst UKA

Bæjjoehtimh:  15.04.2021
Teekste:  Emil Sandaker

Navn: Bendik Børve

Alder: 22

Studie: Logistikkingeniør

Stilling UKA-21: Key Account Manager (KAM) for BaneNor

Tidligere verv: Ingen

Ukas UKEfunk er den livsglade førsteårsstudenten og bergenseren Bendik Børve, en mann med en brennende lidenskap for metaforer, og ikke minst UKA. Vi møtes i Daglighallen på Samfundet for en rask prat om UKA-21 og hvordan det er å være med i Næringsliv.

Hvordan bidrar du og din gjeng til å skape UKEhistorie?

Jeg er en del av Næringslivgjengen, som er underlagt PR-seksjonen. Vi skal blant annet skaffe samarbeidspartnere for å skape UKA-21, noe som i år byr på ekstra utfordringer grunnet usikkerheten rundt korona-situasjonen. Men dette gjør oss bare ekstra motivert til å jobbe på desto mer, og jeg tror blant annet at det er denne boosten som vil skape UKEhistorie.

Hva gleder du deg til under UKA-21?

Jeg gleder meg til en vanvittig folkefest, vi snakker helt 8.-mai-stemning! Men hovedsakelig gleder jeg meg bare til å feire hva vi har klart å få til med de andre UKEfunkene. Vi er alle en del i et sykt stort puslespill, og om én brikke mangler, så vil ikke UKEpuslespillet bli like vakkert, komplett og gjennomført.

Hva hadde vært ditt drømmearragement under UKA?

Jeg vet dette har blitt arrangert før, men jeg lever for Silent Disco, så egentlig bare en større versjon med en syk DJ. Silent Disco er som å synge i dusjen, man mister alle hemninger! Eller som at alle er i hver sin lille boble i et gigantisk boblebad, vi bare bobler sammen og har det fett! Men jeg hadde selvsagt ikke takket nei til en intimkonsert med Flatbush Zombies eller Karpe.

Tre tips til folk som oppleve UKA?

Bli med som UKE-funk! Bare det å ta del i noe som føles større enn deg selv er en fantastisk følelse. Personlig liker jeg å dyppe tærne i forskjellige basseng før jeg bestemmer meg for hvor jeg skal bade, og det gir UKA muligheten til gjennom at du får prøvd deg på mye forskjellig.

Se revyen! Revyen er selve hjertet av UKA

Bli med på bedriftspresentasjonene!

Beskriv deg selv med tre ord!

Livlig, positiv og inkluderende. Der har du meg!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie