Frivillig under UKA-21

Foto: foto.samfundet.no

Rakk du ikke å søke under vårens opptak? Frykt ikke, muligheten er der fortsatt!

Bæjjoehtimh:  13.05.2021

Fredag den 23. april markerte vi at det er seks måneder til UKA-21 starter. I den anledning vil vi komme med noen tips til deg som har lyst til å oppleve UKA. Kanskje er det første gang du opplever Norges største kulturfestival? Eller så har du kanskje opplevd den før, men uten å få det utbyttet du ønsket deg.

Har du lyst til å være med som frivillig i UKA er det ikke for sent!

Vi har et opptak til, som vil være det siste opptaket før UKA-21 starter. I siste opptak, som er etter sommeren, er det rundt 800 frivillige som skal bli tatt opp. Dette er også en god mulighet for deg som nettopp har startet som student i Trondheim eller ikke har blitt ordentlig kjent med UKA, til å bli kjent med mange nye, kule mennesker. Muligens møter du din kommende kjæreste eller stifter bekjentskap du vil ta med deg videre i livet?

UKA har masse å tilby. De siste stillingene innebærer blant annet kokk og bartender på Samfundet, drift av eventer i Dødens Dal og mange andre morsomheter. Opplevelsene og erfaringene som du får vil du komme til å ta med deg videre. Å være med på UKA er en fin ting å ha ved siden av studiene, og kanskje finner du også nye interesser som passer deg helt perfekt. UKEfølelsen er noe mange studenter snakker om, og du vet kanskje hva det er. Å melde seg på er en god mulighet for å oppleve denne!

Har du lyst til å oppleve UKA, er det selvfølgelig ikke nødvendig å være frivillig. UKA er for alle, og det skal den forbli. UKA er faktisk også for ikke-studenter, og det arrangeres blant annet B-helg og G-helg, som er byens og gamlekaras helg. Byens helg vil bli arrangert for første gang denne UKA, og er en av studentenes måte å gi noe tilbake til innbyggerne i Trondheim by.

Under UKA vil det være mange ulike arrangementer. Det er et bredt utvalg som kan virke litt kaotisk ved første øyekast. De ulike arrangementene kan være alt fra konserter med større og mindre artister, til stand-up, spritsmaking, debatt og mye annet som du kan forbinde med en kulturfestival. Du kommer nok ikke til å oppleve alt, da arrangementer kan kollidere eller lommeboka rett og slett ikke tåler det. Vi vil likevel tipse deg om å lese gjennom programmet når det kommer til høsten. Planlegg hva du vil oppleve, enten på egen hånd eller med vennegjengen. Mange minner skapes under UKA! Her er det dog viktig å være på. Flere av arrangementene er svært populære, og billettene ryker fort. Allerede nå er tre arrangementer under UKA utsolgt. Merk deg billettslipp og vær klar.

Hør med andre som har opplevd UKA. De kan sikkert komme med noen tips og dele erfaringer. Vi har nå lyst til å komme med noen tips som du kanskje ikke visste om fra før av. Lyche er stedet på Samfundet der du kan oppleve gode middager og lun, fin stemning. Under UKA vil Lyche ha et eget tema på menyen sin. I UKA-19 var temaet japansk, og der du kunne oppleve smaken av steambums og sake. Apropos smaker, under UKA kan du både smake på og lære deg å lage flere drikker. UKA har tidligere arrangeret kaffe-, øl-, gin-, vin-, whiskey-, akevitt- og romsmaking, i tillegg til bartenderkurs og drinkmiksing. Et annet tips er å oppleve Monte Carlo – UKA sitt eget kasino. Her kan den spilletørste få teste ut Black Jack og roulette i ekte Las Vegas-stemning.

Avslutningsvis vil vi si at UKA er en festival verdt å få med seg. Har du lyst til å være med, sleng deg på! Ikke tenk på hva alle andre gjør. Du kan ta initiativ til å dra på UKEarrangementer du vil oppleve med vennegjengen din. Har du lyst til å være med som frivillig, søk UKA ved neste opptak! Har du ikke lyst til å være med som frivillig, sjekk programmet når det kommer ut. Det vil alltid være noe av interesse. Et siste tips er å følge UKA på Facebook, Instagram og Tiktok. Her vil du ha muligheten til å se hva UKA har å by på og hva som skjer fremover.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie