Plakatkonkurranse UKA-21

Foto: Grafikken

Har du lyst til at ditt plakatdesign skal bli årets UKEplakat? I hvert UKEår utlyses det en konkurranse på utformingen til årets revyplakat. Dette er en konkurranse hvor alt fra tidligere studenter og UKEfunksjonærer til profesjonelle kunstnere har vunnet konkurransen med sitt plakatdesign.

Bæjjoehtimh:  31.05.2021
Teekste:  UKA-21

I UKA-21 lever fremtidsoptimismen, og troen på at det som virker umulig skal bli mulig. Sammen skal vi feire livet og menneskene som tar del i det. Årets UKEplakat skal illustrere våre forventinger i et fyrverkeri av glitter, latter og bekymringsløshet.

Dekknavnet du skal bruke på forslaget ditt er «JARRAGAKK».

Som under tidligere UKEr er selve UKEnavnet hemmelig til 7. oktober, og UKEnavnet blir derfor lagt til på plakaten etter at en vinner er kåret. Juryen som plukker ut vinneren består av blant annet Kultursjef, Revysjef og Art Director i UKA.

Plakaten vil selges på Samfundet og i UKEbutikken under hele UKA. Alle bidrag som sendes inn eies av UKA-21. UKA-21 kan i samråd med kunstner gjøre endringer, trekke fra eller legge til elementer på UKEplakaten, herunder blant annet legge inn UKEnavnet.

I UKA lever vi i håpet om at det umulige skal bli mulig, og denne konkurransen gir alle, fra studenter til kunstnere, mulighet til å sette sitt preg på UKA når byen males rød i oktober. Dette er en flott tradisjon som vi ønsker å videreføre, og kanskje er det nettopp din plakat som blir valgt?

Send inn ditt bidrag i A2-format til revyplakatkonkurransen@uka.no innen 1. september klokken 23.59, og få muligheten til å skrive deg inn i historien som plakatdesigner for UKA-21!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie