Astrid S er avlyst

UKA må dessverre informere dere om at Astrid S flytter sin europaturné høsten 2021. Det betyr at konsertene under UKA er avlyst.

Bæjjoehtimh:  30.06.2021

UKA må dessverre informere dere om at Astrid S flytter sin europaturné høsten 2021. Det betyr at konsertene under UKA er avlyst. Jeg må dessverre utsette turnéen til neste år. På grunn av ulike smittesituasjoner i Europa påvirker dette alle datoene, men vi jobber med å annonsere full turné snart! Gleder meg masse til å spille for dere igjen! , sier Astrid S selv.

Men fortvil ikke, det blir mulig å kjøpe billetter til konsertene hun skal ha på Samfundet den 21. og 22. oktober 2022. Disse billettene slippes kl. 9 på torsdag 1. juli.

Alle som har kjøpt billett vil få den refundert og den som kjøpte billetten skal ha mottatt en mail om hvordan refusjonen vil foregå. Hvis du har kjøpt billett og ikke har fått en mail, send en mail til billett-support@uka.no med nummeret på billetten.

UKA jobber iherdig med å booke nye artister slik at du fortsatt kan ha det gøy på konsert til høsten, så det er bare å holde av datoene. Det kommer mer informasjon om dette så snart vi vet noe mer. Vi gleder oss til å se dere igjen da!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie