Velkommen som graduate

Foto: Einar Aslaksen/Equinor

I dag åpner vi i Equinor for søknader til graduateprogrammet vårt. Dette er programmet for deg som har fullført mastergraden din eller har tatt en doktorgrad, og som vil være med på Equinors reise for å bli et klimanøytralt selskap innen 2050.

Bæjjoehtimh:  02.08.2021
Teekste:  Equinor / UKA-21

Tre av våre nyansatte graduater kommer rett fra NTNU, og har delt sine tanker om programmet og erfaringene de gjorde seg. Peder Solum Witsø, Martin Klevjer og Signe Truyen Ryssdal forteller om utfordringer og fordeler de har møtt i graduateperioden og hvilket ansvar de mener Equinor har for å ta en ledende rolle i energiomstillingen. Peder Witsø synes at Equinor må pushe på fornybar energi for å holde seg relevante i de neste årene og tiårene. De tre tidligere NTNU-studentene mener at det hviler et viktig ansvar på Equinor.

– Som et energiselskap som har blitt bygd på olje- og gassproduksjon må Equinor gå frem som ledende energiselskap innen energiovergangen, framholder
Signe Ryssdal.

Equinor satser mer og mer på ny og fornybar energi, og Martin Klevjer forteller at Equinor har mye god kompetanse innen sektorer som havvind, hydrogenteknologi og offshore solenergi. Disse sektorene mener han må satses mer på, siden de allerede eksisterer.

Som en del av Equinors graduate program vil du få muligheten til å bidra til reisen mot en karbonnøytral framtid. Vi er et bredt energiselskap, med tunge forskningsmiljøer innen flere områder, og vi søker kreative, nysgjerrige og ambisiøse kandidater. Ønsker du deg en meningsfylt start på karrieren din? Vil du være med på å forme morgendagens energibransje? Da er Equinor stedet for deg.

Vi åpner for søknader i dag, og siste frist for å søke på graduateprogrammet vårt er 31. august. Bli med på laget, og søk en av de mange stillingene her: https://www.equinor.com/ en/careers/ corporate-graduate- programme-promo.html

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie