Om UKAs artist

Foto: Grafikken

For hver uke i løpet av festivalen gir vi scenen på Klubben til en ny artist. Annethvert år inviterer UKA tre ulike, nye og lovende artister til å holde to konserter hver.

Bæjjoehtimh:  21.08.2021
Teekste:  UKA-21

Konsertene er inkludert i inngangsprisen til Studentersamfundet og blir holdt på Klubben! Det er dette konseptet som kalles UKAs artist.

Flohio:

Funmi Ohio, bedre kjent som Flohio, er kanskje verdens hotteste grime-artist om dagen. Den britisk-nigerianske rapperen, med sin distinkte Sør-London-flow balansert med tunge elektroniske beats, er noe av det beste britene har å by på om dagen. Singelen hennes «Watchout» ble kåret til Best New Music av musikknettstedet Pitchfork, og hun selger ut konserter gang på gang. Dette er en rå dame du garantert ikke vil gå glipp av å se på scenen under UKA.

Combos:

Combos har kommet ut som et stjerneskudd på Trondheims rockescene, og vi kunne ikke vært mer gira. Bandet, med sine apatiske og direkte tekster, tar oss til kjernen av rockens kultur, med klar inspirasjon fra band som Rage Against the Machine og Black Flag. Trondheimsguttene kommer garantert til å levere et beinhardt punk rock-show uten sidestykke.

Tacobitch:

Tacobitch leverer en high-paced techno-energi med inspirerende elementer av kaos. Denne musikken, kombinert med en syre dynket estetikk skaper en sjelden atmosfære. Dette er en gjeng som kan og vil levere energiske liveopptredener som garantert vil riste Samfundets tykkeste vegger til langt på natt.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie