Equinor – søk sommerjobb hos oss nå

Foto: Einar Aslaksen

Vil du tilbringe 6 uker neste sommer hos Norges mest attraktive arbeidsplass?

Bæjjoehtimh:  26.10.2021
Teekste:  UKA-21/Equinor

Vårt summer internship program gir deg innblikk og muligheten til å lære mer om energiindustrien, energitransformasjonen og hvordan vi i Equinor skal levere på vår ambisjon om netto nullutslipp i 2050. Det er en unik mulighet til å være med og forme energifremtiden fra innsiden, og til å forstå bedre hvordan ulike energiformer vil spille en rolle i fremtidens energimiks.

Verden har satt seg et tydelig mål om å bli klimanøytral innen 2050. For å komme oss dit må vi alle bidra, og noen må bidra mer enn andre. For oss i Equinor betyr det at vi tar store grep for å omstille oss, og vår ambisjon er å ta en ledende rolle i det grønne skiftet. Det handler om olje og gass med så lave utslipp som mulig, om å bygge ut stadig mer fornybar energi og det å utvikle lavkarbonløsninger som karbonfangst og -lagring, og hydrogen. Men mest av alt handler det om samarbeid - og det er her du kan bidra.

Vil du være med å bidra i det grønne skiftet så søk sommerjobb i Equinor nå. Vi trenger nye hoder, tanker, ideer og løsninger mer enn noen gang. Bare slik kan vi nå vår felles ambisjon – netto nullutslipp i 2050.


Kort om summer internship programmet:


  • 6 ukers program fra 20. juni til 5. august, inkl. en uke ferie fra 18. – 22. juli 2022.

  • Tiden vil splittes mellom å jobbe i team med utfordrende oppgaver og prosjekter, tverrfaglig casearbeid med andre summer interns og en serie mer læringssesjoner, kurs og sosiale aktiviteter

  • Det er stort fokus på læring og utvikling, nettverksbygging og tett oppfølging

  • Vi har stillinger på mange ulike lokasjoner i Norge, i UK og USA.

  • Programmet er for studenter som har fullført sitt andre studieår på høyere utdanning eller senere i studieløpet, innenfor både teknisk og ikke tekniske fag.Søknadsfristen er 3. november.

Les mer programmet, kriteriene og søk her Summer internships - an introduction to the energy industry - equinor.com

Her kan du også lese om hvordan det er å ha sommerjobb i Equinor Meet our 2021 summer interns - loop.equinor.com

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie