Hva er UKA?

Stuntere på Pride
Foto: Fotogjengen

Du har kanskje hørt ryktene om at det er en heidundranes festival som finner sted i Trondheim annethvert år. Her gir vi deg en kort introduksjon av det du ikke har lyst til å gå glipp av høsten 2021!

Bæjjoehtimh:  04.08.2020
Teekste:  Maren Mood

Norges største kulturfestival


I samarbeid med Studentersamfundet i Trondhjem, arrangeres kulturfestivalen UKA annethvert år. Dette er den eldste og største studentfestivalen i Norge, og bygger på lange tradisjoner der hovedfokuset ligger i å skape et bredt og engasjerende kulturtilbud.

1800 frivillige fra alle universiteter og høyskoler i hele Trondheim sørger for at UKA gjennomføres 7.–31. oktober neste høst. Det er disse initiativrike studenter som er selve drivverket i organisasjonen. Studenter, ungdommer, barn og den resterende lokalbefolkningen i Trondheim får et fantastisk kulturtilbud, samtidig som overskuddet sørger for videre drift av Studentersamfundet. UKA består av seks seksjoner som alle jobber for å skape en best mulig festivalopplevelse for publikum og frivillige. Informasjon om de ulike seksjonene finner du under Info. Alle seksjonene tar opp frivillige fortløpende. Følg med på UKA sin instagram(@uka_offisiell) eller facebook for informasjon om når opptakene slippes.

Bli med - søk UKA!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Lohkh vielie