Arena

Arena er den seksjonen som setter opp festival på områdene utenfor Samfundet. Vi skal sette opp UKAs ikoniske telt i Dødens dal, ha konsert i Spektrum og for første gang sette opp et helt nytt konsept i Høyskoleparken som heter Baccarat! Gjengene i Arena skal derfor både planlegge og gjennomføre arrangementer på tre forskjellige arenaer rundt om i byen, med sikkerhet og gode publikumsopplevelser i fokus.

Serveringen

Serveringen er gjengen som sørger for at alle besøkende i Dødens Dal har noe å slukke tørsten og sulten med når de deltar på UKAs største arrangementer. Gjengen planlegger, bestiller og serverer alt av drikke og mat som er å finne i Dødens Dal. Man får muligheten til å arbeide tett på de store arrangementene. Serveringen er en del av Arenaseksjonen, som sammen lager festival på områdene utenfor Samfundet.

Vertskapet Dødens dal

Vertskapet Dødens Dal jobber for at alle - både frivillige og publikummere - har en trygg og sikker opplevelse når man er i Dødens Dal. Gjengen skal gjennom god planlegging sørge for at alt ligger til rette for en best mulig gjennomføring i UKAs største arena. Man får muligheten til å være tett på de store arrangementene, og får jobbet med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Vertskapet Dødens Dal er en del av Arenaseksjonen, som sammen lager festival på områdene utenfor Samfundet.

Telt

Telt er gjengen som skal sette opp UKAs ikoniske arena; et telt med kapasitet på over 6000 publikummere. Gjengen tar Dødens Dal fra fotballbane til konsertarena, og er tett på hele prosessen fra planlegging til gjennomføring av de største arrangementene under UKA. Telt er en del av Arenaseksjonen, som sammen lager festival på områdene utenfor Samfundet.

Arrangement

Arrangement har ansvar for alt knyttet til produksjon av de store konsertene og eventene i Dødens dal: artister, backstage og scene, utvikling, planlegging og gjennomføring. Teltet har en kapasitet på flere tusen personer, og vi er dermed ansvarlige for de største arrangementene i UKA! Vi er en liten gjeng som blir veldig godt kjent, og som skal gjøre mye sosialt og gøy sammen både før og under UKA.

Baccarat

Baccarat var det første UKEnavnet, og nå er det navnet på en av UKAs nye gjenger! Denne gjengen skal utforme en helt ny ekstern arena som skal romme ulike arrangementer under UKA. Gjengen vil ta Baccarat fra idé til realitet. Baccarat er en del av Arenaseksjonen, som sammen lager festival på områdene utenfor Samfundet.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer