Arena

Arenaseksjonens formål er å skape festival i Dødens dal, og i UKA-21 arrangere vi for første gang også en konsert i Trondheim Spektrum! Gjengene setter opp og klargjør festivalområdet ved å reise UKAs ikoniske konserttelt, med kapasitet til over 6000 personer. Seksjonen planlegger og gjennomfører også arrangementene i dalen, med sikkerhet og gode publikumsopplevelser i fokus.

Serveringen

Serveringen har ansvaret for alt av mat- og drikkeservering under UKAs arrangementer i Dødens Dal. Gjennom UKA serverer vi tusenvis av besøkende i Dødens Dal ved festivalens største konserter og arrangementer. Dersom du synes det høres spennende ut å drifte det som midlertidig blir Trondheims største serveringssted burde du søke serveringen.

Vertskapet Dødens dal

Vertskapet i Dødens dal har ansvaret for sikkerheten til UKAs største arena. Våre verter, medicer og omsorgsfunker tar vare på publikum slik at alle føler seg trygge, og får en god opplevelse under Norges største kulturfestival. Bak kulissene skjer en rekke prosesser som sikrer publikums velvære. Bli med i en sammensatt og sosial gjeng med et spennende ansvar!

Telt

Hver UKE skal teltet, festivalens største arena, fylles med artister fra alle verdens hjørner. Teltgjengen står for planleggingen og koordineringen som skal til for å forvandle Dødens dal til et festivalområde med plass til flere tusen besøkende. Bli med på en telttur du sent vil glemme!

Arrangement

Arrangement har ansvar for alt knyttet til produksjon av de store konsertene og eventene i Dødens dal: artister, backstage og scene, utvikling, planlegging og gjennomføring. Teltet har en kapasitet på flere tusen personer, og vi er dermed ansvarlige for de største arrangementene i UKA! Vi er en liten gjeng som blir veldig godt kjent, og som skal gjøre mye sosialt og gøy sammen både før og under UKA.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer