Tilgjengelighet

Vi ønsker å være en festival for alle! Dersom du har noen innspill til hvordan vi kan bli bedre, send oss en mail til tilgjengelighet@uka.no. UKA benytter seg av fire lokasjoner, Studentersamfundet, konsertarena i Dødens Dal, Trondheim Spektrum og Nidarosdomen.

Tilgjengelighetsinformasjon i Trondheim Spektrum. Det er også mulig å sende mail til kundeservice@eventim.no.

Tilgjengelighetsinformasjon i Nidarosdomen.

Resten av denne siden gjelder kun for Studentersamfundet og Dødens dal

Billetter

Billettløsning for rullestolbrukere i våre billettsystemer er i utarbeidelse. Før dette er på plass ber vi deg bestille medlem/ikke-medlem billett, og deretter sende mail til tilgjengelighet@uka.no ved behov for rullestolplass. Dersom det er behov for ledsager ønskes det at du sender mail til tilgjengelighet@uka.no eller henvender deg i skranken på Studentersamfundet i forkant av arrangementet. Ledsager kommer inn gratis ved fremvisning av ledsagerbevis ved ankomst. Ledsagerbevis fremvises i glassinngangen på søndre side av Studentersamfundet eller til vaktene i Dødens Dal.

Transport og parkering

Dersom du skal til Studentersamfundet kan du ta bussen til holdeplassen Studentersamfundet. Herfra er det over veien og trinnfri adgang på høyre side av bygget. For kollektivt til Dødens Dal tar du buss til Høyskoleringen, hvor det er en kort oppoverbakke til festivalområdet med omtrent et minutts gange. Du kan også gå av på Gløshaugen for siden å få en litt lenger vei på omtrent fire minutter, men slak nedoverbakke hele veien.

Ved Studentersamfundet kan du parkere i Snorres gate, med kort adkomst til trinnfri adgang på sørsiden av bygget. NTNUs parkeringsplass ovenfor Dødens Dal kan benyttes. Parkering ved siden av Hovedbygget NTNU gir kortest gangavstand til Dødens Dal.

Taxiholdeplass utenfor Studentersamfundet finnes utenfor inngangen til Lyche. Taxiholdeplass nærmest Dødens Dal finnes foran Hovedbygget på Gløshaugen.

Sykkelparkering for Dødens dal er tilgjengelig ved Hovedbygget til NTNU. For Studentersamfundet er det sykkelstativer i Elgeseter park mot høgskoleveien, ca. 70m fra Lyche Restaurant, eller på St.Olavs ved Øya helsehus i mellom Håkon Jarls gate og Olav Kyrres gate, ca. 100m fra hovedinngangen.

Trinnfri adgang

Studentersamfundet har trinnfri adgang til glassinngangen på sørsiden av bygget. Under restaurantdrift er Lyche tilgjengelig for rullestolbrukere fra Lycheinngangen på søndre side av Studentersamfundet. I Dødens Dal er inngangspartiet en relativt bratt nedoverbakke. Denne kan til tider være glatt. Du vil få tilbudet om å gå VIP-inngangen ved siden av, for en tryggere adkomst til festivalområdet. Vaktene ved inngangen til køen vil gi tilbudet, og geleide hen dersom det er ønskelig å benytte denne inngangen.

HC-toalett

På Studentersamfundet finnes tre egne HC-toalett. Disse befinner seg i eller utenfor lokalene Storsalen, Edgar, Lyche, Strossa og Klubben. HC-toalett befinner seg på festivalområdet i Dødens Dal, nærmest festivalteltet. Se kart nedenfor for plassering.

HC-rampe

Konsertområdet Dødens Dal har HC-rampe. Se kart nedenfor for plassering.

Tolketjeneste

UKErevyen er en kjent og kjær tradisjon. Vi har dessverre ikke sertifisert tolk til revyforestilling i år. Det er mulighet for å bestille egen tolk gjennom NAV sin portal. Sangene på UKErevyen og Revykavalkaden er tekstet.

Allergier og matmerking

Du finner mat og drikkeutsalg på Studentersamfundet og i Dødens Dal. Våre mat- og drikkeutsalgssteder vil ha opplysninger om allergener. Ved bestilling av pakketilbud eller selskapsmiddag ordnes allergener ved bestilling på forhånd.

Kart over konsertområde i Dødens Dal

Kart over konsertområde i Dødens Dal

Kart over Studentersamfundet

Oversiktskart finner du på samfundet.no/oversiktskart

Ankomst til de forskjellige lokalene

Storsalen ankommes med heis på søndre side(inngangspartiet på sørsiden av Studentersamfundet), denne leder til gulvnivå. Galleri kan ikke nås uten trapp.

Heis på søndre side (inngangspartiet på sørsiden av Studentersamfundet) leder deg også til Rundhallen, Bodegaen, Klubben, Edgar, Lyche og Strossa. Daglighallen ankommes gjennom Edgar dersom det ikke arrangeres selskap eller andre arrangementer i Edgar og Edgar er åpen for gjennomgang. Ved usikkerhet på om dette er tilfellet bes det at du tar kontakt med tilgjengelighet@uka.no eller be en vakt om å vise deg til lokalet. Selskapssiden og Knaus er dessverre ikke like tilgjengelig. Derfor ønskes beskjed til tilgjengelighet@uka.no ved ønske om å komme seg til Selskapssiden eller konsert på Knaus. Da kan vi finne en god løsning.

Assistanse

Dersom det skulle være noe du lurer på eller du har behov for hjelp er det bare å ta kontakt med bartenderne våre, vaktene våre eller de frivillige på jobb. Uansett hva det skulle være er vi her for å hjelpe deg! Har du spørsmål om tilgjengelighet på forhånd kan du kontakte tilgjengelighet@uka.no. Lurer du på noe om billetten eller annet kan du ta kontakt med billett-support@uka.no

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer