Info

UKA

UKEbutikken UKEbutikken er stengt for denne gang!

Nettbutikken:
Nettbutikken er stengt.
Norges største kulturfestival UKA er Norges største kulturfestival og eldste studenteruke. Den har blitt arrangert i Trondheim annenhver høst siden 1917, med unntak av krigsårene 1941 og 1943.

UKA skal levere den økonomiske forventningen til Studentersamfundet, gjennom gode opplevelser og et godt omdømme. Både UKA og Samfundet drives av frivillige studenter.

UKErevyen er kanskje UKAs viktigste arrangement. Hver UKErevy har et unikt navn, og dette navnet bæres også av den aktuelle UKE. Navnet er hemmelig frem til festivalen åpnes.

Ved siden av revyen settes det opp et barneteater. I tillegg til dette har vi KUPiUKA, dette er en liten gjeng som bidrar med et kreativt tilskudd til diverse prosjekter før og under UKA, som blant annet kurs, bygging, sying og morsomme sprell.

Helgene under UKA er spesielle. Allværsjakken blir skiftet ut med gallaantrekk og hver helg er noe eget. B-helg er byens helg. Denne helgen byr blant annet på premiereforestilling for UKErevyen. Vaskeekte trøndere, byens mange studenter, ordføreren og et knippe kjendiser inviteres for anledningen, og Studentersamfundet fylles av skuelystne til UKAs åpningshelg.

G-helg er gamlekaras helg. Byen fylles med tidligere trondheimsstudenter, som vender tilbake til studentbyen sin for å oppleve nostalgien og finne tilbake til den gode UKEfølelsen.

S-helg står for studentenes helg. Denne helgen er ikke bare for byens studenter, men også for studenter fra resten av landet som får kjenne på UKEfølelsen.

H-helg er Husfolkets helg. Den arrangeres til ære for alle som er eller har vært frivillig på Samfundet, i UKA eller i ISFiT. Dette er også helgen som avslutter hele festivalen før Samfundet returnerer til normal drift. Helger under UKA-23:

B-helg: 06.–08. oktober
G-helg: 13.–15. oktober
S-helg: 20.–22. oktober
H-helg: 27.–29. oktober

Selskapsmiddag og revy Selskapsmiddagene er et ekstraordinært mattilbud til UKAs gjester – for de som er ute etter å unne seg det lille ekstra. Selskapsgjengen serverer middager til UKAs gjester hver fredag og lørdag i løpet av festivalen. Middagene er 3- eller 4-retters menyer, laget og servert av UKEfunker i lokaler rundt på Samfundet. Man kan også bestille tilhørende drikkepakker til maten for å gjøre opplevelsen komplett.

Helger under UKA-23:

B-helg: 06.–08. oktober
G-helg: 13.–15. oktober
S-helg: 20.–22. oktober
H-helg: 27.–29. oktober

Revyen var det som startet kulturfestivalen UKA i 1917 og UKErevyen kan ses på som hjertet av UKA. Fra 1917 til i dag har mye endret seg, men studentene på Samfundet setter fortsatt opp revy annethvert år. Fra å være en halvimprovisert forestilling, har UKErevyen gradvis blitt et mer og mer ambisiøst prosjekt. Med unntak av instruktør, er alle de ca. 180 personene som medvirker frivillige.

Ved spørsmål om selskapsmiddag og revy, send en mail til pakketilbud@uka.no.
Lyche Lyche holder som vanlig åpent under UKA og kan by på en helt ny og spennende meny! Ønsker du å forhåndsbestille bord? Bookinger gjøres som vanlig på: https://www.samfundet.no/lyche.

Kjøkkenet er åpent mandag-søndag fra 16:00-22:00. Vi ses!

Meny

Småretter

Focaccia
Serveres med rød pistou
Allergener hvete, egg og melk

Spicy tomatsuppe
Med crispy kikerter og focaccia
Allergener selleri og hvete

Hovedretter

Portobelloburger
Med sitrongressmajones, spinat, fetaost, spirer, tomat, syltet rødløk. Serveres med rotgrønnsaker
Allergener Soya, melk, egg, sulfitt og hvete

Lammeburger
Med sitrongressmajones, aprikossyltetøy, spinat, tomat, fetaost. Serveres med rotgrønnsaker
Allergener Egg, sennep, sulfitt, hvete og melk

Ovnsbakt laks
Marinert og servert med rødbetpuré, appelsinkokt fennikel og couscous
Allergener fisk, soya, sennep og sulfitt

Vegetarlasagne
Serveres med grønn salat
Allergener hvete, egg og melk

Dessert

Sjokolade og solbærmousse
Toppet med crumble
Allergener melk, egg, soya, sesam

UKEis
Spør en av våre servitører om dagens is
Allergener egg og melk

Samarbeidspartnere

Equinor

Equinor er stolt hovedsponsor av UKA. For å kunne være en ledende kraft i det grønne skiftet trenger vi dagens studenter. Vi tror at ved å støtte neste generasjon av tenkere, innovatører og ledere tar vi viktige steg mot en netto-null framtid, derfor er vi veldig glade for å kunne samarbeide med Norges største studentfestival.

Gjennom festivalen får vi muligheten til å treffe unge mennesker som ivrer etter å påvirke verden i en positiv retning. Vi jobber kontinuerlig med å redusere karbonfotavtrykket vårt og produsere mer fornybar energi, og vi er glade for å kunne støtte et arrangement som feirer kreativitet, mangfold og bærekraft.

Equinor Logo
www.equinor.no

PwC

PwC er utrolig stolte av å samarbeide med UKA-23! Vi skal være med å skape gode vibber, og en kulturfestival som skal nedskrives i historiebøkene som tidenes beste?! Også litt om oss: PwC er mer enn du kanskje tror. Vi er nemlig et ledende kompetansehus hvor teknologer, revisorer, rådgivere og advokater jobber side om side. Og vi har kontorer (nesten) overalt i Norge (28 ulike steder). Vi mener at når mennesker med nye ideer kommer sammen, slik som de gjør hos oss, kan verdens største utfordringer løses. Innen 2025 skal vi vokse med over 1000 nye kollegaer i hele Norge. Vil du bli med på reisen? Vi trenger kreative mennesker som er gode på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss vil du raskt bidra inn i et bredt spekter av oppdrag, og jobbe sammen med fageksperter for å finne fremtidens løsninger.

PwC Logo
www.pwc.no

Bane NOR

Bane NOR står bak Norges største satsing på bærekraftig transport og gjennomfører de største utbyggingsprosjektene på fastlandet i Norge. Vi bygger ut, moderniserer og vedlikeholder infrastrukturen på jernbanen, digitaliserer trafikksystemene og utvikler stasjoner og knutepunkter. Å jobbe i Bane NOR er å jobbe for en bedre framtid. Jernbane er den mest bærekraftige måten vi kan flytte mennesker og gods på.
Prosjektene vi jobber med er store, komplekse, innen innen fagområder som blant annet geoteknikk, bygg og administrativt. Som ofte krever løsninger som ikke har vært prøvd før. Fagmiljøet er internasjonalt. Til sammen har vi spisskompetanse fra 13 ulike land på våre prosjekter.

BaneNOR Logo www.banenor.no

Norconsult

Norconsult er stolt samarbeidspartner med UKA-21. Sammen med dere gleder vi oss til å skape tidenes kulturfestival og uforglemmelige minner!

Norconsult er med mer enn 100 kontorer, Norges største, og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Vi skal bidra til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester. Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte.
Våre medarbeidere er hver dag med på å påvirke fremtidens samfunn gjennom spennende og faglig utfordrende prosjekter og oppgaver innenfor våre hovedfokusområder bærekraft, digitalisering og samarbeid. En karriere hos oss innebærer kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig, innen prosjekter, fag, marked og organisasjon.
Kulturen vår bærer preg av at vi stadig søker etter nye og bedre løsninger til det beste for våre kunder og samfunnet som helhet. Selskapets eiermodell, der medarbeiderne eier 100 % av aksjene, preger også vår bedriftskultur. Dette gir muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag, strategi og retning, og bidrar sterkt til den positive ånd og innsatsvilje som selskapets kunder opplever.

Norconsult Logo

www.norconsult.no

Sit

Sit er stolt samarbeidspartner med UKA. Vi gleder oss til å feire studentene og studentfrivilligheten i Trondheim, og er klare nok en gang til å være en del av Norges største kulturfestival!

Sit, Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, skal bidra til at studentene trives i studiebyene, og at flere ønsker å studere her. I samarbeid med studentene skal vi utvikle attraktive velferdstilbud studentene har behov for.
Visjonen til Sit er “Vi skaper rom for meningsfulle studentliv”, og i styret sitter representanter valgt av studentene med stemmeflertall. Engasjerte ansatte, støtte til studentenes frivillighetskultur og et tett samarbeid med studentene og utdanningsinstitusjonene skal være grunnpilarene i vårt arbeid. Semesteravgiften brukes til velferdstilbud for studentene.

SiT Logo

www.sit.no

Har du spørsmål om hovedsamarbeidspartner eller andre samarbeidspartnere? Ta kontakt med Næringslivssjef Ane Holm Grøneng
Frivillig Annenhver høst arrangeres UKA av rundt 2000 frivillige som jobber for at alle som deltar på festivalen skal få oppleve den beryktede UKEfølelsen. Selve festivalen varer i tre og en halv uke, men veien dit er felles for alle de frivillige. Det er seks opptak til UKA. UKEsjefen velges allerede ca. halvannet år før den aktuelle UKE, og tar deretter opp sitt styre kort tid etter. UKEstyret tar så opp sine gjengsjefer og nestledere, som i neste opptak tar opp sine gjengstyrer. Disse tar så opp nye UKEfunker i sine gjenger. Har du lyst til å være med og skape Norges største kulturfestival? Neste og siste opptak før UKA-23 åpner 14. august! Les mer på våre sider om opptak.
Seksjonene
Jeg har behov for tilrettelegging Ta kontakt med tilgjengelighet@uka.no, hvis du har behov for tilrettelegging, eller spørsmål rundt dette. Ledsager kommer inn gratis ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis. Du kan lese mer om tilgjengelighet under UKA på uka.no/tilgjengelighet.
Arrangementsregler Arrangementsregler for Dødens dal og Samfundet kan du se på uka.no/arrangementsregler
Baccarat Baccarat er en egen UKEarena, nærmere bestemt et stort telt, som blir satt opp i Elgeseter Park. Arenaen ligger rett ved Studentersamfundet, og skal i løpet av UKA huse flere av festivalens små og store arrangementer. I Baccarat vil man blant annet finne barneteateret, selskapsmiddager, Dagens Bedrift, samt ulike kurs og foredrag.
Personvern Se personvernsiden for informasjon om hvilke persondata UKA lagrer, hvilke sporingsverktøy som brukes og hvordan du kan endre ditt samtykke.
Pressefasiliteter Lurer du på noe angående presse? Kontakt Ella Johanne Devold på pressesjef@uka.no
Akkreditering Ønsker du å dekke et eller flere av UKAs arrangementer? Akkrediteringsskjema for hver uke finner du her: Dersom du har andre spørsmål knyttet til akkreditering sender du en e-post til presse-akkreditering@uka.no
Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer