Informasjon

For spørsmål om billetter, se her: uka.no/billetter
Åpningstider:
Samfundet åpner klokken 19:00. 7. oktober åpner Samfundet kl 18:30.
Lyche: Åpent 16:00 - 02:00. Kjøkkenet stenger kl 22:00.
English

Norges største kulturfestival

UKA er Norges største kulturfestival og eldste studenteruke. Den har blitt arrangert i Trondheim annenhver høst siden 1917, med unntak av krigsårene 1941 og 1943. I år arrangeres UKA fra 03.-27. oktober.

UKA skal levere den økonomiske forventningen til Samfundet, gjennom gode opplevelser og et godt omdømme. Både UKA og Studentersamfundet drives av frivillige studenter.

UKErevyen er kanskje UKAs viktigste arrangement. Hver UKErevy har et unikt navn, og dette navnet bærer også den aktuelle UKE. Navnet er hemmelig til festivalen åpnes.

Ved siden av revyen settes det opp to intimforestillinger: Nattforestillingen, som siden 90-tallet har servert publikum mørke, krim og thriller, og Barneteateret.

Helgene under UKA er spesielle. Allværsjakken blir skiftet ut med gallaantrekk og hver helg er noe eget. G-helg (Gamlekaras helg) er en tradisjonsrik helg hvor gamle Trondheimsstudenter kommer tilbake til byen for å feire jubileer, treffe gamle kjente og se UKErevyen. G-helg er 11.-13. oktober. S-helg, 18.-20. oktober, er Studentenes helg, hvor studenter fra hele landet kommer for å se revyen og oppleve UKEfølelsen. H-helg står for Husfolkets helg. Da kommer tidligere og nåværende funksjonærer i Studentersamfundet, UKA og ISFiT for å se revyen og ha sine tradisjonsrike middager. H-helg markerer også at Studentersamfundet går tilbake til vanlig drift etter festivalen. H-helg er 25.-27. oktober.

Vanlige spørsmål

Hva kan jeg gjøre hvis jeg har glemt noe i Dødens Dal?

Alt som blir glemt igjen i Dødens Dal vil bli tatt med til Luka på Studentersamfundet. Grunnet begrenset kapasitet vil alt av klær bli overlevert til Frelsesarmeen hvis det ikke blir hentet innen 48 timer. Verdisaker derimot vil bli oppbevart til noen kommer å henter det.

Hva betyr priskategoriene "medlem" og "ikke-medlem"?

Hvis du er medlem av Studentersamfundet i Trondheim kan du kjøpe billetten din til medlemspris. Denne vil da kun være gyldig sammen med et gyldig medlemskort og du må da ta med deg medlemskortet for å få innslipp på arrangementet. (Hvis du kjøper billettløst vil medlemskortet ditt fungere som billetten, og du må da ha med deg dette medlemskortet for å få innslipp.)

Medlemmer ved Samfunnet i Ås og Studentersamfunnet i Bergen kan også kjøpe medlemsbillett ved fremvisning av gyldig medlemsbevis.

Kan jeg legge billetten på medlemskortet mitt?

Velger du alternativet “billettløst” når du kjøper billett blir selve medlemskortet ditt billetten. Da vil du kun trenge å ha med medlemskortet til arrangementet. Merk: Du kan kun ha en billett på medlemskortet for hvert arrangement, resten vil da komme på e-post.

Hvordan blir betalingsløsningen under UKA?

Publikum i Dødens dal og Cirkus vil kunne betale for drikkevarer og mat ved bruk av eget bankkort og kan benytte ’’tapping’’ til alle transaksjoner under 400 kroner. Den nye løsningen vil erstatte det tidligere brukte ’’cashless’’ systemet. Løsningen vil gi en mer sømløs publikumsopplevelse med redusert køståing!

Hvordan får jeg billetten jeg har kjøpt?

Når du har betalt for billettene får du en bekreftelse på kjøpet via e-post, denne vil inneholde billettene som du da må printe ut og ta med på arrangementet. Mer informasjon om hvordan du åpner filen med billettene vil komme i samme e-post. Hvis du er medlem av Studentersamfundet og velger “billettløst” vil selve medlemskortet ditt fungere som billetten og du vil da kun trenge å ta med dette til arrangementet.

Vi er en gruppe som vil bestille billetter til revy og selskap

Hvis dere er en gruppe mennesker som vil bestille billetter til revyen og selskapsmåltid kan dere sende en henvendelse til pakketilbud@uka.no
Muligheten til å reservere revybilletter og selskap vil åpne i månedsskiftet februar/mars.

Jeg har kjøpt medlemsbillett, men er ikke medlem

Under UKA vil vi sette opp en billettbrakke ved Bunnpris Samfundet og en servicebrakke ved inngangen til Dødens dal. Her vil det bli mulig å bytte fra medlemsbillett til ikke-medlem. Det er bare å møte opp ved billettbrakken under åpningstidene (fra slutten av september) eller ved servicebrakken før konsertstart, så blir det ordnet.

Er UKA bare for studenter?

Du må ikke være student for å delta på UKA sine arrangementer. Med hundrevis av arrangementer er UKA Norges største kulturfestival og har noe for alle.

Hvordan blir jeg medlem av Studentersamfundet?

Klikk deg inn på samfundet.no for mer informasjon om hvordan du kan bli medlem av Samfundet.

Hva er G-helg

G-helg er “gamlekaras helg”. Dette er en tradisjonsrik helg hvor gamle Trondheim-studenter kommer tilbake til byen for å feire jubileer, treffe gamle kjente og se UKErevyen.

Datoer: 11.-13. Oktober
Antrekk: Galla

Hva er S-helg

S-helg er studentenes helg. Denne helgen er for studentene og det kommer studenter fra hele landet for å se revyen og oppleve UKEfølelsen.

Dato: 18.-20. Oktober

Hva er H-helg

H-helg er “husfolkets helg”. Dette er helgen gamle og nåværende gjengmedlemmer og funksjonærer fra Samfundet, UKA og ISFiT kommer for å se revyen og ha sine tradisjonelle middager.

Datoer: 25-27 Oktober
Antrekk: Galla

Hvor finner jeg informasjon om arrangementet?

Informasjon, starttid på arrangementet og aldersgrense vil du finne på arrangementets sider, uka.no. Når arrangementet starter og aldersgrense vil du også finne på billetten din.

Personvern

Se personvernsiden for informasjon om hvilke persondata UKA lagrer, hvilke sporingsverktøy som brukes og hvordan du kan endre ditt samtykke.

Samarbeidspartnere

Equinor

Equinor er et internasjonalt energiselskap med en stolt historie og 20.000 engasjerte ansatte som utvikler olje, gass, vind og sol i mer enn 30 land. Equinor er den største operatøren på norsk sokkel, blant verdens største offshoreoperatører, og en stadig viktigere aktør innen fornybar energi. Med skandinavisk utforskertrang og engasjement for sikkerhet, likeverd og bærekraft, bygger vi en global virksomhet tuftet på våre verdier og framtidens energibehov. Vi har hovedkontor i Stavanger og er børsnotert i New York og Oslo.

Equinor og UKA har samarbeidet siden 2003. Det har vært et tett, godt og gjensidig samarbeid gjennom alle disse 16 årene. Equinor har hjulpet UKA til å nå stadig nye høyder, både gjennom kompetanse og økonomiske bidrag – og under UKA-19 fortsetter det gode samarbeidet. Vi gleder oss masse til tre spennende og energiske uker.

Les mer om Equinor på www.equinor.com.

Norconsult

Norconsult er stolt samarbeidspartner med UKA-19. Vi gleder oss nok en gang til å være en del av Norges største kulturfestival!

Norconsult er Norges største, og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Vi skal bidra til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester. Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Vårt hovedkontor er i Sandvika, men vi driver virksomheten fra kontorer i hele Norden, samt fra datterselskaper i Afrika, Sør-Øst Asia og Oseania. Norconsult eies av de ansatte. Dette preger bedriftskulturen, og bidrar sterkt til positiv ånd og innsatsvilje.

Les mer om Norconsult på www.norconsult.no.

Accenture

Vi gleder oss over å nok en gang være med som samarbeidspartner til UKA!

Vi i Accenture er igjen med som stolt samarbeidspartner med UKA, og vi ønsker å videreføre suksessen fra tidligere UKEr. I forkant av hver UKE samarbeider våre sommerstudenter med UKA om et felles teknologiprosjekt, og tidligere har dette resultert i UKEapp og Vennskaper. Bli med på Romkappløpet, laget for UKA-19, på romkapplopet.com

I Accenture kan du jobbe med en rekke fagområder og i ulike bransjer, og finner du noe du vil spesialisere deg i så kan du det hos oss. Vi trenger flere eksperter med på laget for å levere innovative løsninger og tjenester til våre kunder verden over. Da er det er viktig for oss å rekruttere de beste folkene, og i Norge er høgskole- og universitetsmiljøet i Trondheim et sentralt område. Derfor ønsker vi å bidra til et aktivt og innovativt miljø i Trondheim, der UKA har en unik posisjon.

Vi gleder oss til å treffe deg i oktober.

Les mer om våre studentprogrammer på www.accenture.no/student.

Bane NOR

Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.

Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Bane NOR har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, trafikkstyring og forvaltning og utvikling av jernbaneeiendom. Bane NOR har det operative koordineringsansvaret for sikkerhetsarbeidet og operativt ansvar for samordning av beredskap og krisehåndtering. Bane NOR har om lag 4 400 ansatte og har hovedkontor i Oslo.

Les mer om Bane NOR på www.banenor.no

Sit

Sit er studentsamskipnaden for studenter i Trondheim, Ålesund og Gjøvik. Sit skal bidra til at studentene trives i studiebyene og at flere ønsker å studere i de.

I samarbeid med studentene skal vi utvikle attraktive velferdstilbud, varer og tjenester som de har behov for. Støtte til studentenes frivillighetskultur, engasjerte ansatte og et tett samarbeid med studenter og utdanningsinstitusjoner er grunnpillarene i arbeidet vårt.

I Trondheim finner du et stort treningstilbud, kantiner, kaffebarer og kiosker, gratis mestringskurs og foreningskurs, et stort samtaletilbud, studentbarnehager og mye mer.

Spørsmål om Hovedsamarbeidspartneren eller samarbeidspartnerne? Ta kontakt med Næringslivssjef, Mathis Tolnæs

UKA sine pressefasiliteter

Link til UKAs akkrediteringssystem

Akkrediteringssystem

Akkreditering for presse og foto

All presse må søke om akkreditering gjennom UKAs eget system. Alle søknader vil bli behandlet, og søkeren vil motta en epost med informasjon om hvilke arrangementer det er innvilget akkreditering til. Planer for dekning bør beskrives i kommentarfeltet på slutten av hver side. De fleste konserter og arrangementer har lyd- og fotorestriksjoner som må overholdes og vil bli opplyst om i hvert enkelt tilfelle. Dersom arrangementet har en aldersgrense vil det ikke bli gitt akkreditering til personer under gitt alder. Vi ber om forståelse for begrenset kapasitet og mulighet for avslag uten videre begrunnelse. På grunn av stor pågang vil vi kreve at frilansere må kunne dokumentere tidligere oppdrag fra medier eller andre publiseringsportaler. Ved interesse av opptak i form av film og lyd, ta kontakt på presseakkreditering@uka.no

Akkreditering for bransje

Det vil også være mulig for bransjefolk å søke om akkreditering til UKA-19. Med bransje menes aktører innenfor musikkproduksjon, booking, festivaler og andre store arrangementer. Det bør bli gitt begrunnelse i hvert enkelt tilfelle av bransjeakkreditering. Bransje søker gjennom samme system som presse.

Velkommen til UKA-19!
Spørsmål utover dette rettes til:
Pressesjef
(Kun mediehenvendelser)
Markus Drange
pressesjef@uka.no

Akkrediteringsansvarlig
Henrik Faye
presseakkreditering@uka.no

Bruk av Fotogjengens bilder

Fotogjengens bilder kan brukes til presse som omhandler UKA uten kostnad mot kreditering av bildene med følgende: Foto: foto.samfundet.no.
For bruk av bilder, ta kontakt med fg-salg@samfundet.no.

Merk at Fotogjengens bilder ikke gis ut gratis i forbindelse med saker som ikke omhandler UKA eller ISFiT. Herunder gjelder normal praksis.
Ta kontakt med fg-salg@samfundet.no. for spørsmål.

Pakketilbud: Selskap og revy

Selskap

Selskapsmiddagene er et ekstraordinært mattilbud til UKAs gjester – for de som er ute etter å unne seg det lille ekstra. Selskapsgjengen serverer middager til UKAs gjester hver dag i løpet av festivalen. Middagene er 3- eller 4-retters menyer, laget og servert av UKEfunker i lokaler rundt omkring på Samfundet. Man kan også bestille tilhørende drikkepakker til maten for å gjøre opplevelsen komplett.

Helger:

U-helg: 04.-06. oktober
G-helg: 11.-13. oktober
S-helg: 18.-20. oktober
H-helg: 25.-27. oktober

Hvis dere er en gruppe mennesker som vil bestille billetter til revyen og selskapsmåltid kan dere sende en forespørsel på apps.uka.no/pakkesys.

Revy

Revyen var det som startet kulturfestivalen UKA i 1917 og dermed kan man kalle UKErevyen for hjertet av UKA. Fra 1917 til i dag har mye endret seg, men studentene på Samfundet setter fortsatt opp revy annethvert år. Fra å være en halvimprovisert forestilling, har UKErevyen gradvis blitt et mer og mer ambisiøst prosjekt. Med unntak av instruktør, er alle de ca. 180 personene som bidrar frivillige.

I høst er vi i gang igjen, og i løpet av oktober setter vi opp over 30 forestillinger. Vi gleder oss til å vise publikum hva vi har å by på og høre latteren spre seg gjennom Trondheim by

5.september stenger bestilling for selskapsmiddag og revy.

Frivillig

UKA og UKEfølelsen

Annenhver høst arrangeres UKA av rundt 1800 frivillige som jobber for at alle som deltar på festivalen skal få oppleve den beryktede UKEfølelsen. Selve festivalen varer i tre og en halv uke, men veien til selve festivalen er felles for alle de frivillige.

Det er seks opptak til UKA. UKEsjefen velges allerede cirka halvannet år før den aktuelle UKE, og tar deretter opp sitt styre kort tid etter. UKEstyret tar så opp sine gjengsjefer og nestledere, som i neste opptak tar opp sine gjengstyrer, som så tar opp nye UKEfunker i sine gjenger.

Er du giret på å delta i skape prosessen til Norges største kulturfestival? Les mer her.

Seksjonene


Kontaktinformasjon

Generelle henvendelser

post@uka.no

Reservasjoner G-helg og H-helg

pakketilbud@uka.no

Booking (konserter)

booking@uka.no

Billetter

Kundestøtte for billettkjøp
Kontakt: billett-support@uka.no

UKEsjef

Julian Mæhlen

ukesjef@uka.no

992 15 971

Pressesjef

Markus Drange

pressesjef@uka.no

992 15 979


Adminsjef

Andreas Berg

adminsjef@uka.no

992 15 973

Ansvar for internkommunikasjon, IT, rekruttering og velferd for frivillige

Kultursjef

Agnete Djupvik

kultursjef@uka.no

992 15 978

Ansvar for UKErevyen og øvrige kulturarrangementer på Studentersamfundet under UKA

PR-sjef

Frida Nilsen

pr-sjef@uka.no

992 15 977

Ansvar for samarbeidspartnere og markedsføring av UKA

Arenasjef

Nora Elisabeth Seland

arenasjef@uka.no

992 15 974

Ansvar for arrangementer, drift og sikkerhet i Dødens dal

Driftssjef

Julie Nymo

driftssjef@uka.no

992 15 975

Ansvar for drift og sikkerhet av Studentersamfundet under UKA

Økonomisjef

Simen Vestad

okonomisjef@uka.no

992 15 972

Ansvar for budsjett og regnskap, billettløsninger og betalingssystemer


Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer