Info

UKA

UKEbutikken UKEbutikken er for øyeblikket stengt

UKEbutikken finner man på Cafe Hangaren på Gløshaugen (mazemap) og den gir mulighet for å prøve og kjøpe alt vi tilbyr av UKEmerch. Utvalget er bredt, og består av blant annet kaffekrus, ølglass, bøttehatter, handlenett og gensere designet av frivillige i UKA. Ta turen innom da vel!

Åpningstider:
Mandag til fredag: kl. 08:00–18:00
Lørdag: kl. 12:00–15:00

Nettbutikken:
Nettbutikken er for øyeblikket stengt
Nettbutikken er et nytt tilbud i UKA for å gjøre det enklere for deg å utforske og kjøpe utvalgt UKEmerch. Når du finner noe du vil ha i nettbutikken, kan du sikre deg det ved å kjøpe det i nettbutikken og hente det i UKEbutikken på Café-Sito på Gløshaugen dagen etter kjøpet.
Norges største kulturfestival UKA er Norges største kulturfestival og eldste studenteruke. Den har blitt arrangert i Trondheim annenhver høst siden 1917, med unntak av krigsårene 1941 og 1943.

UKA skal levere den økonomiske forventningen til Studentersamfundet, gjennom gode opplevelser og et godt omdømme. Både UKA og Samfundet drives av frivillige studenter.

UKErevyen er kanskje UKAs viktigste arrangement. Hver UKErevy har et unikt navn, og dette navnet bæres også av den aktuelle UKE. Navnet er hemmelig frem til festivalen åpnes.

Ved siden av revyen settes det opp to intimforestillinger: Nattforestillingen, som siden 90-tallet har servert publikum mørke, krim og thriller, og Barneteateret.

Helgene under UKA er spesielle. Allværsjakken blir skiftet ut med gallaantrekk og hver helg er noe eget. B-helg er byens helg. Denne helgen byr blant annet på premiereforestilling for UKErevyen. Vaskeekte trøndere, byens mange studenter, ordføreren og et knippe kjendiser inviteres for anledningen, og Studentersamfundet fylles av skuelystne til UKAs åpningshelg.

G-helg er gamlekaras helg. Byen fylles med tidligere trondheimsstudenter, som vender tilbake til studentbyen sin for å oppleve nostalgien og finne tilbake til den gode UKEfølelsen.

S-helg står for studentenes helg. Denne helgen er ikke bare for byens studenter, men også for studenter fra resten av landet som får kjenne på UKEfølelsen.

H-helg er Husfolkets helg. Den arrangeres til ære for alle som er eller har vært frivillig på Samfundet, i UKA eller i ISFiT. Dette er også helgen som avslutter hele festivalen før Samfundet returnerer til normal drift. Helger under UKA-23:

B-helg: 06.–08. oktober
G-helg: 13.–15. oktober
S-helg: 20.–22. oktober
H-helg: 27.–29. oktober

Selskapsmiddag og revy Selskapsmiddagene er et ekstraordinært mattilbud til UKAs gjester – for de som er ute etter å unne seg det lille ekstra. Selskapsgjengen serverer middager til UKAs gjester hver fredag, lørdag og søndag i løpet av festivalen. Middagene er 3- eller 4-retters menyer, laget og servert av UKEfunker i lokaler rundt på Samfundet. Man kan også bestille tilhørende drikkepakker til maten for å gjøre opplevelsen komplett.

Helger under UKA-23:

B-helg: 06.–08. oktober
G-helg: 13.–15. oktober
S-helg: 20.–22. oktober
H-helg: 27.–29. oktober

Vi har enda ikke åpnet for forespørsler om reservasjon av selskapsmiddag og revy. Ved spørsmål, kontakt driftsjef@uka.no.

Revyen var det som startet kulturfestivalen UKA i 1917 og UKErevyen kan ses på som hjertet av UKA. Fra 1917 til i dag har mye endret seg, men studentene på Samfundet setter fortsatt opp revy annethvert år. Fra å være en halvimprovisert forestilling, har UKErevyen gradvis blitt et mer og mer ambisiøst prosjekt. Med unntak av instruktør, er alle de ca. 180 personene som medvirker frivillige.
Samarbeidspartnere #### Equinor Vi er et internasjonalt energiselskap som jobber for å ta en ledende rolle i energiomstillingen. Våre 21 000 kolleger utvikler energi fra olje, gass, vind og sol i mer enn 30 land. Dette skal sikre at vi kan fortsette å skape verdier også i en lavkarbonframtid. Strategien vår bygger på tre pilarer: sikker drift, høy verdiskaping og lave karbonutslipp. Vi er blant verdens største operatører til havs, den største operatøren på norsk sokkel og den nest største eksportøren av gass til Europa. Samtidig er ambisjonen vår å ha karbonnøytral drift innen 2030, og å bli et klimanøytralt selskap innen 2050. Med en kompetent organisasjon og en lang historie tuftet på teknologi og nyskapning har vi et unikt utgangspunkt for å spille en ledende rolle i det grønne skiftet.
Equinor Logo
www.equinor.com #### Accenture f Accenture er et ledende globalt teknologiselskap med ekspertise innen digitalisering, sky og sikkerhet. Vi tilbyr strategi og rådgivning, design, teknologi og driftstjenester og kombinerer erfaring og spesialisering i mer enn 40 bransjer. Vi driver verdens største nettverk av avanserte teknologi- og intelligente operasjonssentre, og våre over 500 000 ansatte betjener kunder i mer enn 120 land. I Norge omfavner våre 1000 ansatte endring for å skape verdi og suksess for våre kunder, aksjonærer, partnere og lokalsamfunn. Accenture Logo www.accenture.com #### Bane NOR Bane NOR står bak Norges største satsing på bærekraftig transport og gjennomfører de største utbyggingsprosjektene på fastlandet i Norge. Vi bygger ut, moderniserer og vedlikeholder infrastrukturen på jernbanen, digitaliserer trafikksystemene og utvikler stasjoner og knutepunkter. Å jobbe i Bane NOR er å jobbe for en bedre framtid. Jernbane er den mest bærekraftige måten vi kan flytte mennesker og gods på. Prosjektene vi jobber med er store, komplekse, innen innen fagområder som blant annet geoteknikk, bygg og administrativt. Som ofte krever løsninger som ikke har vært prøvd før. Fagmiljøet er internasjonalt. Til sammen har vi spisskompetanse fra 13 ulike land på våre prosjekter. BaneNOR Logo www.banenor.no #### Norconsult **Norconsult er stolt samarbeidspartner med UKA-21. Sammen med dere gleder vi oss til å skape tidenes kulturfestival og uforglemmelige minner!** Norconsult er med mer enn 100 kontorer, Norges største, og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden.
Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Vi skal bidra til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester. Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Våre medarbeidere er hver dag med på å påvirke fremtidens samfunn gjennom spennende og faglig utfordrende prosjekter og oppgaver innenfor våre hovedfokusområder bærekraft, digitalisering og samarbeid. En karriere hos oss innebærer kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig, innen prosjekter, fag, marked og organisasjon. Kulturen vår bærer preg av at vi stadig søker etter nye og bedre løsninger til det beste for våre kunder og samfunnet som helhet. Selskapets eiermodell, der medarbeiderne eier 100 % av aksjene, preger også vår bedriftskultur. Dette gir muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag, strategi og retning, og bidrar sterkt til den positive ånd og innsatsvilje som selskapets kunder opplever.
Norconsult Logo
www.norconsult.no #### Sit **Sit er stolt samarbeidspartner med UKA. Vi gleder oss til å feire studentene og studentfrivilligheten i Trondheim, og er klare nok en gang til å være en del av Norges største kulturfestival!** Sit, Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, skal bidra til at studentene trives i studiebyene, og at flere ønsker å studere her. I samarbeid med studentene skal vi utvikle attraktive velferdstilbud studentene har behov for. Visjonen til Sit er “Vi skaper rom for meningsfulle studentliv”, og i styret sitter representanter valgt av studentene med stemmeflertall. Engasjerte ansatte, støtte til studentenes frivillighetskultur og et tett samarbeid med studentene og utdanningsinstitusjonene skal være grunnpilarene i vårt arbeid. Semesteravgiften brukes til velferdstilbud for studentene.
SiT Logo
www.sit.no

Har du spørsmål om hovedsamarbeidspartner eller andre samarbeidspartnere? Ta kontakt med Næringslivssjef Ane Holm Grøneng
Frivillig Annenhver høst arrangeres UKA av rundt 2000 frivillige som jobber for at alle som deltar på festivalen skal få oppleve den beryktede UKEfølelsen. Selve festivalen varer i tre og en halv uke, men veien dit er felles for alle de frivillige. Det er seks opptak til UKA. UKEsjefen velges allerede ca. halvannet år før den aktuelle UKE, og tar deretter opp sitt styre kort tid etter. UKEstyret tar så opp sine gjengsjefer og nestledere, som i neste opptak tar opp sine gjengstyrer. Disse tar så opp nye UKEfunker i sine gjenger. Har du lyst til å være med og skape Norges største kulturfestival? Les mer på våre sider om opptak.
Seksjonene
Jeg har behov for tilrettelegging Ta kontakt med tilgjengelighet@uka.no, hvis du har behov for tilrettelegging, eller spørsmål rundt dette. Ledsager kommer inn gratis ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis. Du kan lese mer om tilgjengelighet under UKA på uka.no/tilgjengelighet.
Arrangementsregler Arrangementsregler for Dødens dal og Samfundet kan du se på uka.no/arrangementsregler
Personvern Se personvernsiden for informasjon om hvilke persondata UKA lagrer, hvilke sporingsverktøy som brukes og hvordan du kan endre ditt samtykke.
Pressefasiliteter Lurer du på noe angående presse? Kontakt Eline Storvik Grønvold på pr-sjef@uka.no
Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer