Velg en kategori under

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva kan jeg gjøre hvis jeg har glemt noe i Dødens dal eller på Samfundet?

Alt som blir gjenglemt igjen i Dødens dal vil bli tatt med til Luka på Studentersamfundet. Her kan man også kunne få tak i gjenglemt på Samfundet. Grunnet begrenset kapasitet vil alt av klær bli levert til Frelsesarmeen hvis det ikke blir hentet innen 48 timer. Verdisaker vil derimot bli oppbevart til noen kommer og henter det.

Hvordan blir betalingsløsningen under UKA?

Publikum i Dødens dal og på Cirkus vil kunne betale for drikkevarer og mat ved bruk av bankkort og man kan benytte ’tæpping’ til alle transaksjoner under 500 kroner. Denne løsningen har erstattet cashless’-systemet som ble benyttet tidligere. Løsningen gir en mer sømløs publikumsopplevelse med redusert køståing!

Hva betyr 'PRIS: Inkludert i inngang'?

PRIS: Inkludert i Inngang betyr at du har tilgang til konserten etter å ha betalt for inngang på Studentersamfundet den aktuelle dagen. Inngang til Samfundet under UKA kommer for salg på uka.no 17. september.

Hvordan søker jeg frivillig verv i UKA?

Når UKA har opptak ligger alle stillingene du kan søke, samt mer informasjon om søknadsprosessen inne på apps.uka.no/opptak/. Der kan du legge inn en søknad på opptil tre stillinger du vil søke på. Deretter vil du bli kalt inn til intervju og få videre informasjon om søknadsprosessen.

Vi er en gruppe som vil bestille billetter til revy og selskap. Hvordan går vi frem?

Hvis dere er en gruppe som vil bestille billetter til revyen og selskapsmåltid kan dere sende en henvendelse til pakketilbud@uka.no
Muligheten til å reservere revybilletter og selskap er nå åpent.

Er UKA bare for studenter?

Du må ikke være student for å delta på UKA sine arrangementer. Med hundrevis av arrangementer er UKA Norges største kulturfestival og har noe for alle.

Hvordan blir jeg medlem av Studentersamfundet?

Klikk deg inn på samfundet.no for mer informasjon om hvordan du kan bli medlem av Samfundet.

Hva er B-helg, G-helg, S-helg og H-helg?

B-helg er byens helg.
Datoer: 08.–10. oktober

G-helg er gamlekaras helg. Byen fylles med tidligere trondheimsstudenter, som vender tilbake til studentbyen sin for å treffe gamle kjente og se UKErevyen. Det er en tradisjonsrik helg hvor man kan gjenoppleve nostalgien og finne tilbake til den gode UKEfølelsen.
Datoer: 15.–17. oktober
Antrekk: Galla

S-helg er studentenes helg. Denne helgen er ikke bare for byens studenter, men også for studenter fra resten av landet som vil se UKErevyen og kjenne på UKEfølelsen.
Dato: 22.–24. oktober

H-helg er Husfolkets helg. Den arrangeres til ære for alle som er eller har vært frivillig på Samfundet, i UKA eller i ISFiT, og de kommer tilbake for å se revyen og ha sine tradisjonelle middager.
Datoer: 29.–31. oktober
Antrekk: Galla

Hvor finner jeg informasjon om arrangementer?

Informasjon om starttid for arrangementer, aldersgrense, osv. vil du finne på hvert enkelt arrangements side på uka.no. Det vil også stå informasjon om arrangementet på billetten din.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer