Velg en kategori under

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva kan jeg gjøre hvis jeg har glemt noe i Dødens dal eller på Samfundet? Alt som blir gjenglemt igjen i Dødens dal vil bli tatt med til Luka i glassinngangen på Studentersamfundet. Her kan man også kunne få tak i gjenglemt på Samfundet. Grunnet begrenset kapasitet vil alt av klær bli levert til Frelsesarmeen hvis det ikke blir hentet innen 14 dager. Verdisaker vil derimot bli oppbevart til noen kommer og henter det.
Hvordan blir betalingsløsningen under UKA? Under UKA vil besøkende kunne betale for drikkevarer og mat ved bruk av bankkort og man kan benytte ’tæpping’ til alle transaksjoner under 500 kroner.
Hva betyr 'PRIS: Inkludert i inngang'? PRIS: Inkludert i Inngang betyr at du har tilgang til konserten etter å ha betalt for inngang på Studentersamfundet den aktuelle dagen. Inngang til Samfundet under UKA kommer for salg på uka.no torsdag 30. september kl12:00.
Hvor kan jeg finne bilder fra arrangementer? Under UKA tar Fotogjengen bilder av arrangementer, gjester på Huset og UKEfunker på jobb. Bildene finner du på foto.samfundet.no. Fotogjengens bilder skal ved bruk alltid krediteres med "Foto: foto.samfundet.no", eller en kobling til Fotogjengens profil på samme sosiale medium. Bilder fra fotostand publiseres i album på UKAs facebook-side. Om du ønsker å få tilsendt andre bilder kan du kontakte fg-salg@samfundet.no.
Hvordan søker jeg frivillig verv i UKA? Når UKA har opptak ligger alle stillingene du kan søke, samt mer informasjon om søknadsprosessen inne på apps.uka.no/opptak/. Der kan du legge inn en søknad på opptil tre stillinger du vil søke på. Deretter vil du bli kalt inn til intervju og få videre informasjon om søknadsprosessen. Neste opptak til UKA vil åpne 14. august!
Vi er en gruppe som vil bestille billetter til revy og selskap. Hvordan går vi frem? Vi vet at mange tidligere studenter og frivillige ønsker å returnere til Trondheim og UKA for å feire minnene, studietiden og frivilligheten. UKA har en mailingliste hvor det fortløpende sendes ut informasjon om når det er mulig å bestille selskapsmiddag og revy. Kontakt driftssjef@uka.no dersom du ønsker å stå på listen.
Er UKA bare for studenter? Du må ikke være student for å delta på UKA sine arrangementer. Med hundrevis av arrangementer er UKA Norges største kulturfestival og har noe for alle.
Hvordan blir jeg medlem av Studentersamfundet? Klikk deg inn på samfundet.no for mer informasjon om hvordan du kan bli medlem av Samfundet.
Hva er B-helg, G-helg, S-helg og H-helg? B-helg er byens helg. Denne helgen byr blant annet på premiereforestilling for UKErevyen. Vaskeekte trøndere, byens mange studenter, ordføreren og et knippe kjendiser inviteres for anledningen, og Studentersamfundet fylles av skuelystne til UKAs åpningshelg.
Dato: 06.–08. oktober.
Antrekk fredag: Galla
Antrekk lørdag: Pent

G-helg er gamlekaras helg. Byen fylles med tidligere trondheimsstudenter, som vender tilbake til studentbyen sin for å treffe gamle kjente og se UKErevyen. Det er en tradisjonsrik helg hvor man kan gjenoppleve nostalgien og finne tilbake til den gode UKEfølelsen.
Dato: 13.–15. oktober
Antrekk: Galla

S-helg er studentenes helg. Denne helgen er ikke bare for byens studenter, men også for studenter fra resten av landet som vil se UKErevyen og kjenne på UKEfølelsen.
Dato: 20.–22. oktober
Antrekk: Pent

H-helg er Husfolkets helg. Den arrangeres til ære for alle som er eller har vært frivillig på Samfundet, i UKA eller i ISFiT, og de kommer tilbake for å se revyen og ha sine tradisjonelle middager.
Dato: 27.–29. oktober
Antrekk: Galla
Hvor finner jeg informasjon om arrangementer? Informasjon om starttid for arrangementer, aldersgrense, osv. vil du finne på hvert enkelt arrangements side på uka.no. Det vil også stå informasjon om arrangementet på billetten din.
Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer