Kultur

Kulturseksjonen har ansvar for UKAs kulturprogram på Studentersamfundet. Gjengene planlegger og gjennomfører konserter, forestillinger og eventer i alle sjangre og former. Sammen skaper kulturseksjonen programmet som gjør UKA til Norges største kulturfestival.

Event

Event er gjengen som arrangerer spennende temafester og show, i tillegg til kurs, debatter og foredrag på Samfundet under UKA. Dette innebærer alt fra ølsmaking og kurs i flammeblåsing, til arrangementer som Silent Disco og humorshow. Kort fortalt arrangerer Event alt på kulturprogrammet som ikke er konserter eller teater, og her er det kun kreativiteten som setter grenser! Event har også ansvar for UKEgleden, som jobber for å spre UKEfølelsen til flere enn bare spreke frivillige.

Husunderholdingen

Husunderholdningen er ansvarlige for å lose mer enn et dusin musikalske grupperinger, to teaterforestillinger, og en supperevy helskinnet gjennom UKA-23. Det er vårt ansvar at Samfundets kunstneriske gjenger får muligheten til å vise hva de er gode for på en av Samfundets mange scener. Enten du liker å organisere innboksen din eller å designe kostymer - vi har en stilling for deg i HusU!

SaSp

SaSp står for “Sang og Spell” og er en av konsertgjengene i UKA. SaSp er ansvarlig for tre scener, alle på Studentersamfundet. SaSp booker og arrangerer konserter i Storsalen, på Klubben og på Knaus.

Revy

Revyen var starten på kulturfestivalen UKA i 1917, og UKErevyen omtales derfor ofte som hjertet av UKA. Ved å søke UKErevyen kan du bli en del av Norges største studentrevy, og over 100 år med revytradisjon! Revy består av omlag 200 frivillige, som jobber sammen mot å gjøre UKErevyen-23 best mulig!

Forsterkerkomiteén

Forsterkerkomiteén (FK) er en intern gjeng på Samfundet som har ansvar for alt av lyd, lydanlegg og lydteknikk å gjøre. Komitéen arbeider tett med band og teknikere - både før, under og etter konserter og teaterforestillinger.

Regi

Regi er Samfundets lys- og scenetekniske gjeng. Dette innebærer at Regi kjører lys på konserter og teater rundt om på Studentersamfundet, samt sørger for at scenene er i godt teknisk stand til enhver tid.

Videokomiteén

Videokomiteén (VK) er gjengen på Samfundet som er ansvarlig for alt videoteknisk. VK vil under UKA være ansvarlig for flerkameraproduksjon både på Studentersamfundet og i Dødens dal, samt alt som innebærer lerret, projektorer og infoskjermer.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer