Kultur

Kulturseksjonen har ansvar for UKAs kulturprogram på Studentersamfundet. Gjengene planlegger og gjennomfører konserter, forestillinger og eventer i alle sjangre og former. I midten av det hele står UKErevyen som hjertet av UKA. Sammen skaper Kulturseksjonen programmet som gjør UKA til Norges største kulturfestival.

Event

Event er gjengen som arrangerer alt som ikke er konserter og bedriftspresentasjoner på Samfundet under UKA. Det er alt fra kurs og foredrag, til podcaster og det er nesten bare kreativiteten som setter grenser.

Husunderholdingen

Husunderholdningen, eller HusU, er gjengen i UKA med ansvar for konserter og teateroppsetninger arrangert av de interne kunstneriske gjengene på huset.

SaSp

SaSp står for “Sang og Spell” og er en av konsertgjengene i UKA. SaSp er ansvarlig for tre scener, alle på Studentersamfundet. SaSp booker og arrangerer konserter i Storsalen, på Klubben og på Knaus.

Revy

Revy er en stor gjeng i Kultur som har ansvar for å sette opp UKErevyen under UKA. Det er også Revy som finner UKEnavnet.

Forsterkerkomiteén

Forsterkerkomiteén (FK) er en intern gjeng på Samfundet som har ansvar for alt av lyd, lydanlegg og lydteknikk å gjøre. Komitéen arbeider tett med band og teknikere - både før, under og etter konserter og teaterforestillinger.

Regi

Regi er Samfundets lys- og scenetekniske gjeng. Dette innebærer at Regi kjører lys på konserter og teater rundt om på Studentersamfundet, samt sørger for at scenene er i godt teknisk stand til enhver tid.

Videokomiteén

Videokomiteén (VK) er gjengen på Samfundet som er ansvarlig for alt videoteknisk. VK vil under UKA være ansvarlig for flerkameraproduksjon både på Studentersamfundet og i Dødens dal, samt alt som innebærer lerret, projektorer og infoskjermer.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer