Nordiske stjerner fra Roskilde til UKA

UKA slipper enda fler artister!

Published:  21.07.2023
Author:  Ida Guldvog

UKA har sluppet nye artister, og denne gangen er det vår folkekjære Cezinando, og det fremadstormende, danske bandet Blæst som står for tur. Cezinando er klar for Storsalen den 24. oktober for et heidundranes show, mens Blæst, som en del av UKAs artist, kommer til Klubben 24. og 25. oktober for å spille to syke konserter. Dette blir rått!

Cezinando

Cezinando

Til tross for sine unge alder har Cezinando allerede rukket å utmerke seg på den norske hiphop-scenen. I 2016 vant han Urørtfinalen med låten “€PA”. Like etterpå vant han prisen Årets nykommer på P3 Gull, og under Spellemannprisutdelingen samme år hentet han hjem prisen Årets tekstforfatter.

Han har siden starten av sin karriere påvirket hvordan norsk musikk er i dag. Han er mest kjent for sine dype tekster og fengende beats med sanger som «Håper du har plass» og «Er dette alt». Live-opptredene hans byr på personlige sangtekster og kunstneriske opptredener, og får stor oppmerksomhet både i Norge og internasjonalt.

Skal vi ta Cezinando på ordet for det kan vi trygt si at “ingenting blir det samme men det er samme for meg” etter denne konserten her. Dette blir et show du bare må få med deg!

Billetter kommer for salg 21.04.2023 klokken 12:00.

Blæst

Blæst

Annethvert år inviterer UKA tre nye og lovende artister til å holde to konserter hver. Hver uke under festivalen gir vi scenen på Klubben til en ny artist. Konsertene er inkludert i inngangsprisen til Studentersamfundet og blir holdt på Klubben. Dette geniale konseptet kalles UKAs Artist.

Det danske hit-bandet Blæst kommer til UKA i høst. Den 24. og 25. oktober er det duket for en utrolig konsertopplevelse med det som trolig kan være et av Danmarks beste liveband. Ikke nok med det, konsertene er også helt gratis!

Blæst har i de siste årene hatt stor suksess, til tross for vanskelige omstendigheter verden rundt. Bandet møtte fulle hus over hele Danmark, selv før de hadde fått vist deres evner som liveband. Til sommeren skal de åpne Orange Scene på Roskilde Festival, som er noe av det største man kan gjøre i Danmark som artist.

Blæst sin svært avslappende og tilbakelente holdning har nådd publikum både gjennom radio og konserter. De groovy og delikate popsangene er preget av “en ukuelig musikalsk fremdrift”. De har fengende sanger med lyrikk som tar for seg det nære og de små hverdagslige øyeblikk.

Med sangen “Ego”hadde gruppen sitt gjennombrudd på radio. I februar utga de singelen “Juice”, som har blitt en av de mest spilte sangene på dansk radio. I likhet med singelen “Ego”, gikk “Juice” direkte inn på spillelistene til både NRK P3, og P4 her hjemme. Nå skal de ut på en omfattende turné med EP-en “Stiv Kuling”.

Med kun 300 plasser til hver av arrangementene med Blæst gjelder det å være førstemann til mølla for å sikre seg en uforglemmelig konsert med et av Danmarks mest lovende live-band. Vi gleder oss!

Other news

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Read more