Honningbarna kommer til Storsalen

Vi har gleden av å presentere konsert nummer to i det som blir et fyrverkeri av en festival i oktober! Selveste Honningbarna kommer til Storsalen 5. oktober for å skape et forrykende punkshow!

Published:  15.03.2023

Honningbarna ble dannet i 2009 og har siden den gang tatt Norge med storm. Bandet har gjort flere turneer og har høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Med samfunnskritiske og fengende låter har de skapt stort engasjement utover landegrensene, og på Spotify har de flere millioner strømminger.

Debutalbumet La Alarmane Gå fra 2011 satte for alvor gruppa på kartet med blant annet storsuksessene Noen Å Hate og Fri Palestina. Samme år mottok Honningbarna Spellemannprisen i rockesjangeren. Siden den gang har bandet fra Sørlandet jevnlig produsert album og deres sjette plate Animorphs kom i 2022.

I 2015 ble Honningbarna også kreditert med prisen Årets liveartist av P3 Gull og to år senere ble de av Kulturdepartementet tildelt talentprisen Bendiksenprisen. Siden dannelsen i 2009 har bandet gjennomført over 1000 konserter i både inn- og utland. dette inkluderer opptredener på flere av Nordens største festivaler og klubbscener!

Det blir stemningsgaranti når et av Norges beste liveband kommer for å innta Storsalen og det vil bli en konsert man kommer til å huske lenge! Det er utvilsomt noe du ikke vil gå glipp av!

Billettsalget åpner 16.mars kl. 12.00 på UKA.no.

Other news

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Read more