Nå åpner pakkesys

Photo: foto.samfundet.no

Det er med stor glede å annonsere åpningen av pakkesys - en opplevelse for deg som savner studietiden og ønsker å samle gamle venner for en uforglemmelig kveld!

Published:  21.02.2023
Author:  Ida Guldvog

Selskapsmiddager har alltid vært kjent for å tilby noe ekstra og helt spesielt, og UKA tar denne opplevelsen til nye høyder. Her vil du kunne nyte en helaften med revy og middag i godt selskap sammen med gamle studievenner i hjertet av Studentersamfundet. Middagene er 3- eller 4-retters menyer, laget og servert av UKEfunker i lokaler rundt på Samfundet. Man kan også bestille tilhørende drikkepakker til maten for å gjøre opplevelsen komplett.

B-helg: 06.–08. oktober Byens helg! Premiereforestillingen av UKErevyen, her er det åpent for alle.

G-helg: 13.–15. oktober Gamlekaras kveld! Her ønsker vi alle tidligere Trondheimsstudenter velkommen tilbake.

S-helg: 20.–22. oktober Studentenes helg! Dette er helgen for alle studenter i Trondheim, men også fra alle andre studiesteder i landet som ønsker å kjenne på UKEfølelsen.

H-helg: 27.–29. oktober Husfolkets helg! Her samler vi alle som er eller har vært frivillig på Samfundet, UKA eller ISFit.

Pakkesys åpnes tirsdag 21. februar og stenger fredag 31. mars. For bestilling av selskapsmiddag under B-helg og S-helg gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Bestillinger til G-helg vil det åpnes et interesseskjema og vil prioriteres etter størrelsen på jubileet (altså hvor mange år, der runde tall teller mer), så det er ikke førstemann til mølla. Tilsvarende vil bestillinger til H-helg prioriteres etter aktivitet i UKA/Samfundet. Så hva venter du på? La oss bringe tilbake de gode minnene fra studietiden og gi deg en opplevelse du sent vil glemme!

Bestill pakkesys HER!

Spørsmål rundt pakkesys sender til: pakketilbud@uka.no

Other news

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Read more