UKEstyret-25

Foto: foto.samfundet.no

UKEstyret har blitt tatt opp, og denne flotte gjengen er klare til å skape tidenes beste UKE!

Publisert:  19.03.2024

UKEsjef

Selma Lindeman

UKEsjefen for UKA-25 heter Selma Lindseth Lindeman, er 21 år gammel og kommer fra Bærum. Hun begynte på en bachelor i geologi høsten 2022, men har nå byttet til psykologi profesjon. Hennes møte med studentfrivilligheten begynte allerede første høsten i byen da hun ble HR-sjef i UKA-23. Dette er virkelig et av de beste valgene hun tok som ny student i Trondheim og gjorde at hun ikke kunne si seg ferdig, selv etter UKA-23. Hun gleder seg masse til å skape en fantastisk UKE for alle i Trondheim!

PR-sjef

Signe Hvalgård Borg

Signe Hvalgård Borg er UKA-25 sin PR-sjef. Hun er 21 år gammel, kommer fra Oslo og går tredje året på datateknologi. Hennes første møte med studentfrivilligheten var som kokk i Selskap under UKA-21, og videre som Selskapssjef under UKA-23. Det beste med UKA har vært alle de fine menneskene hun har blitt kjent med, og er en del av grunnen til at hun ønsket å være med videre i UKA-25. Som PR-sjef håper hun at hele byen og alle besøkende skal få kjenne på UKEfølelsen, og at UKA-25 blir en arena for gode minner, nye vennskap, og ikke minst masse, masse gøy!!!!

Økonomisjef

Johanna Rebo

Økonomisjefen for UKA-25 er 23 år gamle Johanna Rebo fra Bærum. Hun begynte å studere Økonomi og administrasjon, men har nå byttet over og går i 2. klasse på indøk. Både i UKA-21 og UKA-23 har hun vært med i Salget, først som salgsmedarbeider, så som salgssjef. I tillegg har hun vært aktiv i linjeforeningen på Handelshøyskolen. Hun synes det er noe helt eget å jobbe frivillig og få lov til å møte så mange engasjerte og flinke mennesker. Nå gleder hun seg til å jobbe for at studentene i Trondheim skal oppleve hvor gøy UKA er!

Adminsjef

Gabrielle Palm

Adminsjef for neste UKE er Gabrielle Palm. Hun er 27 år, kommer fra Oslo og flyttet til Trondheim i 2020. Hun går 3 året på Bioteknologi og har verv som spritbartender på Samfundet. Hun har tidligere også hatt verv i linjeforeningen. I UKA-23 var hun med som spritassistent, et verv som var veldig lærerikt og utrolig gøy. Noe av det hun ser mest frem til med UKA-25 er å møte nye frivillige og få muligheten til å være med å gjøre UKA til et trygt og gøy verv for alle fremtidige frivillige!


Arenasjef

Lars Bernhard Dahl

Lars Bernhard Dahl er UKA-25 sin Arenasjef. Lars er 22 år gammel og kommer fra Trondheim. Han går andre året på studiet Industriell økonomi og teknologiledelse. Selv om han har tilbrakt størsteparten av livet sitt i Trondheim, har han vært ett år i Forsvaret. Der tjenestegjorde han som grensejeger langs den norsk-russiske grensen. I løpet av hans første semester på NTNU ble han en del av Regnskapsgjengen for UKA-23 og fikk der lyst til å bidra enda mer i studentfrivilligheten. Lars synes det beste med UKA er muligheten til å bli kjent med så mange flinke, morsomme og hardtarbeidende personer på tvers av alle studier. Han ønsker at UKA-25 skal samle byen gjennom en enorm stemning og å skape mange minner gjennom oktober.

Driftssjef

Thale Linnerud

Thale Linnerud er UKA-25 sin Driftssjef! Thale er 21 år gammel og kommer fra Nesodden. Hun er på sitt tredje år på studiet Energi og Miljø. Hun gikk rett på etter videregående, og angrer ikke da hun føler at studietiden er litt som folkehøyskole til tider. Hun har i alle sine tre år på studiet vært aktiv i linjeforeningen EMIL, og var med som teltbartender i DD under UKA-23. Under UKA-23 skjønte hun fort at dette var noe hun ville gjøre igjen, men fra starten av! Under UKA-25 vil hun være med å skape det samme gode samholdet som hun opplevde under forrige UKE. Hun føler at samholdet hun fikk under UKA-23 ikke kan sammenlignes med noe annet, og vil at dette skal være noe som alle skal få oppleve!

Kultursjef

Linus Klepp Vik

UKA-25 sin Kultursjef er Linus Klepp Vik. Han er 22 år, kommer fra Sandnes og studerer til daglig “Elektronisk Systemdesign og Innovasjon”, 4. klasse. Før han flyttet til Trondheim satset han på svømming, og tilbrakte følgelig de fleste ledige timene av døgnet i bassenget. Som student var han såpass heldig at han ble introdusert til studentfrivilligheten ved å bli tatt opp som lystekniker i Regi på Studentersamfundet høsten 2020. UKE-eventyret hans begynte under UKA-21, da han fikk gleden av å være arbeidsleder for Kulisse i Revy. Revyen ga mersmak, og under UKA-23 var han også økonomiansvarlig for Revy. Det han gleder seg mest til i vervet er når UKA-25 offisielt starter i form av både promenadekonsert, avdukning og bypremiere. Han håper festivalen kan lyse opp hverdagen til Trondheims befolkning ved å tilby artige og varierte arrangementer som treffer enhver.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer