
Surdeigskurs
DATO: 12.10.2025
TID: 10.00
STED: Lyche
PRIS: fra 190,-
ALDERSGRENSE: Ingen
Vi har for øyeblikket problemer med utsendelse av billetter til microsoft-kontoer som @outlook og @hotmail. Vi anbefaler å bruke en epostaddresse som gmail når du kjøper billett.
Er du lei av kjedelig, industrielt produsert brød som mangler sjel og smak? Vil du føle deg som en ekte brødkunstner og mestre den eldgamle kunsten å bake med surdeig? Da er vårt surdeigskurs akkurat noe for deg!
Får du ikke nok kultur? Kaster du deg over ny musikk, nye bøker, drar på alle kunstutstillingene du klarer, men allikevel er det ikke nok? Frykt ikke, for nå kan du endelig SPISE kultur!
Dette er kurset for deg som liker digg brød og er nysgjerrig på surdeigskultur. Kulturgutta loser deg gjennom en introduksjon av surdeigsbakingens kulturelle verden, og vi gjennomgår hele prosessen fra mating til ovn. Kanskje blir det også en smakebit å få?
Alle kursdeltagere må ha med seg en liten bakebolle, et kjøkkenhåndkle, og en tett krukke eller boks for å få med seg en bit av surdeigskulturen hjem. Fordi de som tar del i kulturen, BLIR en del av den!
[Engelsk]
Not getting enough culture? Do you devour new music, books, and attend every art exhibition you can, yet still feel it’s not enough? Fear not – because now you can finally EAT culture!
This is the course for you who love delicious bread and are curious about sourdough culture. Kulturgutta will guide you through an introduction to the cultural world of sourdough baking, covering the entire process from feeding to baking. And who knows – maybe you’ll even get a taste?
All participants must bring a small mixing bowl, a kitchen towel, and a sealed jar or container to take a piece of the sourdough culture home. Because those who take part in the culture, BECOME a part of it!