SIGRID

DATO: 19.10.2019

TID: 18.00

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 350,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Med sin autentiske og jordnære utstråling har Sigrid kapret hele Norges hjerter samtidig som hun har fanget internasjonal oppmerksomhet på festivaler som Roskilde og Coachella. Nå kommer hun til UKA og Dødens dal.

Pop-sensasjonen har markert seg som en av Norges viktigste artister, med sin kunstneriske kvalitet. Debutsingelen «Don’t Kill My Vibe» ble kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen. Videre ble hun pekt ut som vinner av BBCs prestisjefylte kåring “Music’s Sound of 2018”, en tittel hun deler med artister som Adele, Years and Years og Ellie Goulding. Hun klatret seg også opp på 4. plass på UK sin topp 5 albumliste med albumet "Sucker Punch", noe som bare A-ha og Kygo har klart før henne.

De to siste årene kan ikke omtales som noe annet enn eksplosivt for hennes karriere, og pilen fortsetter å peke oppover mot hennes største konsert i Trøndelag, Dødens Dal 19. oktober! Dette blir eneste mulighet til å se dette flammende popikonet i denne regionen i 2019. Vi gleder oss!

Med på laget har Sigrid med seg Anna of the North, også kjent som Anna Lotterud fra Gjøvik. Anna of the North har i løpet av de siste årene rukket å gjøre seg bemerket internasjonalt med elektropop-perler som «The Dreamer» og «Baby». Høsten 2017 slapp hun debutalbumet «Lovers», som håvet inn gode anmeldelser verden rundt. Allerede i oktober vil hun igjen være aktuell med nytt album, og hun har til nå sluppet de kritikerroste singlene «Leaning On Myself» og «Thank Me Later».

Dette norske stjerneskuddet har blant annet gjort turné med Kygo, og gjennomført supportjobb for ingen ringere enn Justin Bieber. I tillegg har Gjøvikjenta holdt konserter verden rundt for utsolgte hus og samarbeidet med internasjonale stjerner som Tyler the Creator og G Eazy, for å nevne noen. Nå er hun klar for å sjarmere Trondheimspublikummet med en unik konsert før Sigrid trår på scenen.

Sist, men ikke minst, har Sigrid med seg 21 år gamle Moyka, også kalt Monika Engeseth. Engeseth sammenliknes med store norske stjerner som Aurora og Susanne Sundfør. Drømmen hennes fra ung alder har vært å skape musikk, og bare ti år skrev hun sin første sang. Moykas elektroniske pop har bergtatt mange, og blitt en stor snakkis i den norske musikkindustrien. Hun er nå aktuell med en rekke kritikerroste singler som Colder, Bones og Circles. Sist var hun å se på Bergensfest, der hun leverte et fenomenalt show, som imponerte Bergen by i senk. Hun blir også å se på den nest største scenen på Øyafestivalen senere i sommer. Med denne trioen kan vi ikke gjøre annet enn å garantere et forrykende show i Dødens Dal, som du sent vil glemme. Dette vil du ikke gå glipp av!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer