SIGRID

DATO 19.10.2019

TID 18.30

STED Dødens Dal

PRIS  fra 350,-

ALDERSGRENSE 18 år

Tiden er endelig inne for UKAs første slipp! 19. oktober kommer Sigrid til Dødens dal. Med sitt nye kritikerroste album og energiske liveopptredener er dette en konsert du ikke vil gå glipp av.

Sigrid har kapret hele Norges hjerte med sin autentiske og jordnære utstråling og markert seg som en av våre viktigste artister med sin kunstneriske kvalitet. Debutsingelen «Don’t Kill My Vibe» ble kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen. Videre har hun fanget internasjonal oppmerksomhet på festivaler som Roskilde og Coachella og ble pekt ut som vinner av BBCs prestisjefylte kåring “Music’s Sound of 2018”, en tittel hun deler med skikkelser som Adele, Years and Years og Ellie Goulding.

Debutalbumet Sucker Punch hoppet rett inn på førsteplass på britiske Itunes og har mottatt strålende anmeldelser fra både norske og utenlandske mediehus, slik som The Times, Aftenposten og VG.

I 2019 fortsetter hun reisen og skal ut på turné med verdensstjernene Maroon 5 og George Ezra. Etter dette spiller hun sin største konsert i Trøndelag, Dødens dal. Dette blir eneste mulighet til å se dette flammende popikonet i denne regionen i 2019.

For spørsmål om billettsalg, se uka.no/info#billetter